Ibland kan det räcka med en väst. Men det gjorde det inte den här gången, utan det fick bli en hel busschaufför. 

Johan, som är en bekant till en bekant kan man säga, och som tidigare har tatuerat sig hos min kollega Marcus på studion, hade tid hos mig idag för att pryda sin andra underarm med något så briljant som en kommunaltrafikspinuppa. Johans gode gamle far hade uppenbarligen en lång och trogen karriär som Länsbusschaffis bakom sig, vilket självklart skulle firas på patriotiskt vis med linjenummer tydligt representerat (psst, kolla hattknappen!).

Under ratten som hon så vackert håller i står det skrivet “Son Of A Trucker” och runtomkring fladdrar biljetter och växelpengar till den som inte hunnit köpa färdbevis. Nästa tid blir det färg så det står härliga till. SKARUMED?

l_d0f66fdaa61e4abc855f7dfb8e47bac31bild-2