På tal om körsbär så kom det in en tjej som hittat studion genom min blogg, för att boka tid för en riktigt tjejig liten sak på underarmen. Hon hade själv komponerat ihop orginalskissen och bad mig göra något liknande med den som utgångspunkt. Som vanligt fann jag tid att klämma in lite filmtips mellan våra meningsutbyten, och om du läser bloggen än så kan jag tipsa om att det var “Hedviq and The Angry Inch” vi talade om, men som jag glömde att skriva ner. Om det finns något samband mellan tatueringen och filmen ids att finna för den som letar (ledtråd: nej).

cherryangel-1

Lördagen förde också med sig goda ting, efter mycket om och men med placering och motiv slog vi en riktig homerun med en skyddsängel på sidan revbenen på en kille. Ängeln blev inte helt klar som ni ser, och kollar man efter ser man ett radband fortfarande skymtande ifrån stenciltrycket som kunden valde bort. Hoppas ändå att hon för med sig lycka till Peter, som pluggar utanför länet för att utbilda sig till polis.

l_1c609d81b27c45f7bdedd94d84b3b4261

Slutligen vill jag presentera min senaste skiss som jag tänker pracka på första bästa som är intresserad, det är en idée jag gått och grunnat på ett tag nu och som jag äntligen tagit mig tid att rita. En pilottjej av bästa girlpowerkaliber. Enjoy!