Förra veckan var jag och Emil på Buzzstop28 och gästarbetade på Swahili Bobs i Stockholm. Det var min första gästning på den studion (och första gästning överhuvudtaget!) men som alla vet som varit på Swahili Bobs någon gång fick dom mig att känna mig väldigt välkommen.

Eftersom jag kommer från Stockholm från början passade jag på att boka in en massa vänner och bekanta med öppna sinnen som lät mig göra lite som jag ville. Först ut var Ida, som jag skrivit om här tidigare. Hon ville ha någonting smyckesliknande, med inslag av någon blomma på armbågen, så jag skissade upp en hårkam med tillhörande nyponros som vi ska fortsätta med på mässan i Jönköping (Oktober).

img_1213img_1212

Viva som ju är både en god vän och en trogen kund till mig hade jobbat ett hårt nattpass på jobbet dagen innan och skulle fortsätta senare samma dag, så vi valde att prioritera ett lite mindre motiv än först tänkt, iochmed en gullig liten tekanna bakom örat. Inte så svårt att gissa vad som ska vara på andra sidan kanske?

img_1241

4 jobbdagar gick fort och Krisse var min sista inbokade kund. Han fick en radioaktiv insekt på foten innan han och nästan alla på studion åkte till Hova och sköt med gevär (man behöver en insekt på foten om man ska göra sånt). Tack alla kunder och fina medarbetare på Swahili för den här gången!

40309_456571328734_743153734_6211855_747595_nimg_1252