Om Eky

Eky heter egentligen Erik. Han for till Karlstad för att bli Arkeolog. Det blev han inte. Efter fem år som tatuerare flyttade han till Göteborg. Nu, efter mer än tio år i branschen, sitter han fortfarande och gör allt han kan för att hans tatueringskunder ska känna sig nöjda. Erik designar och producerar med sina vänner i Gigantoskop också sällskapsspel som få av hans kunder någonsin spelat, men killen är lika glad för det.

Dessutom är han trött på allt tjat om olika skolor och stilar.

4 svar på “Om Eky”

 1. Hej! Tänkte jag skulle skicka iväg lite förklaringar och någon bild också på hur jag skulle vilja ha min tattuering! Har ju inte första tiden förrens i augusti, men tänkte att det gör kanske inget om jag börjar skicka redan nu? Undrar bara om det är här jag ska skicka det?
  /Sofia

 2. Hej Sofia,

  det bästa är nog om du skickar till min reguljära Buzzstop28 adress… jag mailar dig via den sÃ¥ kan du svara den vägen. Här pÃ¥ bloggen tar jag mest emot kommentarer till det jag publicerar.

 3. Hej. Jag heter Petra och har lite frågor till dig. En kompis till mig har rekommenderat eran studio och det börjar bli dax för min första tatuering. Jag vill ha en tatuering med fyra blommor (mina syskon) som alla hänger ihop med en eller flera kvistar. Jag vill ha så lite färg så möjligt i den. Mitt problem är bara att jag inte vet vart jag vill ha den. Det som lockar mest är på foten så att den klättrar upp till vristen. Eller på sidan av magen eller vad man ska säga, men jag vill att den klättrar från rygg till mage eller tvärtom. Finns det möjlighet att komma in till eran studio och få tips och råd?
  (anledningen till att jag skriver här är för att jag inte har outlook som krävdes för att skicka e-post via eran hemsida)

  Tack för svar
  Petra (petra90@live.se)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *