Bloggen på iphone/android

Den som så vill kan bokmärka den specialanpassade versionen av min blogg på sin startskärm. Sidan går då snabbt och enkelt att få upp genom att välja den precis som ett vilket annat program som helst. Här är en superenkel guide för hur man gör detta på sin iPhone/iPod touch. Jag har själv ingen Android-telefon, men jag är säker på att processen är lika enkel och antagligen snarlik också på en sådan maskin.

På iPhone/iPod händer det ibland att vissa bilder inte laddas ordentligt. Dessa ersätts då av en liten blå ruta med ett frågetecken i. Jag håller på att undersöka vad som orsakar detta. Bilderna kan dock fortfarande ses om man ”klickar” på en av dessa rutor. Det går också att ladda om sidans bilder korrekt genom att slå av och sedan på det mobila temat igen (se längst ned för instruktion om hur man gör detta).

Så här enkelt är det:

bild1. Surfa in på bloggen med din iPhone/iPod. Notera att temat är specialanpassat för formatet. Detta tack vare ett fantastiskt tillägg från Brave New Code. Rör vid plustecknet längst ned på skärmen.


2. Välj ”Lägg till på hemskärmen”bild-2bild-33. Du finner nu en ikon för bloggen på din startskärm. Denna kan flyttas runt och placeras var som helst, precis som alla dina appar.bild4Notera: Om du hellre vill se bloggen med originaltemat, så som den visas på en dator, så finns det en ”switch” längst ned på hemsidan. Där kan du slå av och på det mobila temat.Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *