Talsvarssystemet till slut installerat

Nu har vårt talsvarssystem installerats och fungerar som det ska. I natt gör vi en smärre uppdatering för att minska ned talmaterialet så det går smidigare att nå dit man vill.

I all enkelhet går systemet ut på att man får göra ett av tre val. Först och främst kan den som vet vem hon eller han söker, välja att kopplas direkt till någon av våra medarbetare. De andra två valen är att kopplas till första bästa lediga tatuerare på endera studio.

Telefonnumret till Buzzstop 28 är alltså fortsättningsvis samma för båda lokaler, nämligen vårt första nummer: 031-7070 255.

Man kan också nå varje medarbetare på dennes direktnummer för att slippa knappa sig fram i talsvaret. När hemsidan framöver uppdateras kommer dessa nummer stå i respektive tatuerades presentation, men redan nu kan ni använda dessa enligt nedan:

Emil: 031-7807 993
Marcus: 031-7807 994
Erik: 031-7807 995
Marika: 031-7807 996
Felicia: 031-7807 997

Det främsta skälet till att vi skaffat det nya telefonsystemet är för att kunna ge aktuella kunder i studion bättre service, i form av färre småavbrott under deras sessioner. Därav kan det paradoxalt ibland möjligen bli svårare att nå fram till oss direkt via telefon. Å andra sidan gör våra individuella röstbrevlådor att det blir mycket smidigare för oss att höra av oss tillbaks när vi har gott om tid att ta hand om era ärenden. Vi tror att detta kommer bli bra för såväl våra kunder som oss.
Säkrast nås vi på telefon under timman som föregår vår öppningstid, d.v.s. mellan 10.00 och 11.00.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *