Intervju med Thomas Rosén från Hjärtat av Guld Tatuering

På tisdag slår Thomas Rosén (också ökänd som Pastorn, Veggie m.m.) till slut upp dörrarna till sin nya studio i Malmö. Senast arbetade (och delägde) Thomas ”Swahili Bobs” i Stockholm men har nu alltså begett sig söderut.

För den som vill tjuvkika på Hjärtat av guld kommer öppet hus hållas idag Fredag 21/8 från 20.00. Enligt information på Thomas blogg kommer det  bjudas på ”gyldene drycker och tilltugg”. Fredrik Edin ska spela skivor, och Thomas kommer eventuellt ha en rolig hatt. Adressen är Davidshallstorg 9.

Jag presenterar här i min blogg en intervju som kommer att ligga kvar som en fast sida för alla som vill läsa den. För mer info om Thomas, den nya studion och kommande hemsidan föreslår jag ett besök på hans blogg och MySpace.

Intervjun hittar ni här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *