Smygreklam

När vi började Edboms nya projekt, en sleeve med superhjältetema, passade jag på att infoga lite smygreklam rörande ett brädspel jag varit med och designat, producerat och publicerat. Kablamo heter spelet och är en av till dags dato fem produkter som företaget Gigantoskop givit ut. Gigantoskop är ett litet oberoende svenskt spelföretag som jag råkar vara en del av.

reproman 1reproman 2reproman 3reproman 4Temat för armen är en påhittad superhjälteserie om Reproman, en duktig brottsbekämpare med förmågan att omedelbart klona sig själv, en förmåga löst inspirerad av den underliga tolkning man gjort av spindelmannen i filmen 3 dev adam, den märkligaste superhjältefilmen jag haft äran att genomlida. Repromans ärkefiende är Dr. DNA som har förmågan att med omedelbart resultat ympa in extra kromosomer i människor. Albumet sleeven är ”hämtad” från är The Night of the Retards. Senaste sittningen var nu i tisdags.

Observera att vi, dvs jag och Edbom, den här gången valt att helt enkelt låta de gamla tatueringarna vara kvar på armen och arbeta det nya serietemat runt dessa. På Edboms andra arm valde vi att täcka över hans gamla tatueringar. Bilder på detta gamla jobb saknas ännu i vår hemsidas gallerier, men kommer att läggas till snart.

4 svar på “Smygreklam”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *