Swahili Bobs nya hemsida, lokal och koncept

Medan jag fortsätter fila på min intervju med Thomas Rosén passar jag på att tipsa om de förändringar som våra vänner på Swahili Bobs genomgått i och med att de låtit denna elegant bege sig till Malmö för att preparera sin nya studio och arbetsplats.

Johan och alla de andra på SB har en helt ny hemsida på vilken man kan läsa allt om deras nya helhetskoncept, med (musik&merch)butik insprängd jämte  studion, återkommande klubbverksamhet m.m. All info om medarbetare och personal står att finna på sidan – som är designad och hopsnickrad av Papa Bear (tidigare känt som Hombre Productions) – samt i den blogg Swahili Bobs upprättat för att hålla intresserade ajour om butiken och klubbarna de avser att hålla i. Bloggen går också att nå via en länk på hemsidan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *