Semester

Nu har jag min längsta semester någonsin. Det har bara gått några dagar, men det känns ganska bra att ha ett välförtjänt avbrott med få inplanerade måsten efter en lång period av arbete, donande och nya rutiner i och med de dubbla lokalerna. Om jag får tid över i min ledighet tänkte jag reflektera här i bloggen över det faktum att tatueringsvärlden fortfarande är extremt fixerad vid teknik framför innehåll, trots att det finns så många tekniskt skickliga tatuerare idag att det borde vara mer intressant att granska, uppskatta och analysera konsten i sig. Ha en god sommar så länge.

2 svar på “Semester”

  1. ta du och skit i tatueringsvärlden helt och hållet istället, inte meningen att man ska tänka på jobb under semestern. Hoppas du får det trevligt!, har du inget att göra v 30 och 31 så åk en sväng till Orust så kan vi ta båten på en sväng och dra upp en makrill eller 50

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *