Thomas skriver om Karlstadmässan

Thomas har skrivit en liten rapport från Tattooexpo Karlstad efter att ha varit där och arbetat under helgen som var. Thomas har för övrigt gjort en nystart på sin blogg och på sistone börjat lägga upp inlägg och foton regelbundet. Själv har jag, som den flitige besökaren säkert noterat, dragit ned något på skrivandet för att ta tag i en del annat, men jag har en hel del i lager för bloggens framtid.

Ett svar på “Thomas skriver om Karlstadmässan”

  1. mässan i kalstad var grymt rolig, det var swahili bobs första mässa å vi knäckte hårt. vad andra tycker om hur det var skiter jag i.. det var en rolig grej å vi på swahili bob kommer besöka många fler mässor framöver med ett leende på läpparna. mvh Daniel swahilibob

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *