Tattooexpo – lokalen

Nu har mässan varit öppen i två timmar. I bakgrunden runt hörnet från baren där jag sitter hör jag den ”vanliga” konferencieren – ni som vet vem, vet vem 🙂 – presentera juryn, och sen första tävlingen. Best Small One, om jag inte hör fel.
Buddhas och Petras mässa har i år bytt lokal ännu en gång. Första tre åren låg mässan centralt vid järntorget för att sedan huseras ett par år på Eriksberg, Norra Älvstranden. Nu har mässan åter tvingats flytta, denna gång till Västra Frölunda och en gammal nedlagd kakel- och badrumsutställningslokal som gjorts om till eventhall. Adressen är Lergöksgatan 8, och lokalen har fantasilöst nog döpts till Studio 8. Mitt först intryck är att det mest ser ut som att de slängt ut badkaren och snickrat upp ett par extra toaletter. Jag misstänker att mer jobb ska göras på lokalen vad det lider. Så vitt jag förstår så är det här första gången lokalen används för en tillställning. Lokalen har vad som krävs för ändamålet, men saknar särskilda pluspoäng, och har ingen vidare charm i dagsläget. Dessutom måste jag i ärlighetens namn säga att läget känns väl ”off”. Och just nu är det ganska kyligt här. Men som sagt, paktiskt verkar den kunna leva upp till kraven man kan, och bör, ställa på en tatueringsmässa.
Inga besökare här att tala om än, men så har väl de flesta Göteborgarna just slutat jobba. Imorgon kommer (förhoppningsvis) de långväga besökarna.
Cammi från Barbarella slog sig just ned bredvid oss, och det var det inte alls Best Small One som delades ut berättade hon, utan Best booth. Tydligen vann vi. Det känns ju bra, eftersom det i princip är det enda priset som känns värt något 😉 Emil var tydligen alert nog att hämta priset. Vi hörde inget härifrån baren. Jag ber att få återkomma snart igen. Klart slut.

Ett svar på “Tattooexpo – lokalen”

  1. Jätte bra med sådana här utförliga rapporter Erik, det innebär att man inte behöver titta förbi 😉 Grattis till priset förresten

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *