En nykläckt bloggares försvarstal

Hej,

Det här är mitt absolut första blogginlägg någonsin. Jag gillar generellt inte bloggar, och av denna anledning har jag känt mig nödgad att skriva ett försvarstal. I detta försvarstal har jag också försökt förklara mitt syfte med bloggen. Jag hoppas kunna leva upp till mina ambitioner. Läs det nu!

Jag håller fortfarande på att lära mig WordPress, så ha överseende med eventuella tekniska fadäser, och plötsliga förändringar av bloggens funktion och/eller form så här i början.

Tack för att ni tittade in!

/Eky

3 svar på “En nykläckt bloggares försvarstal”

  1. mycket bra dettahära med bloggen, alla vet ju att bloggar är asbögigt och jag skulle aldrig läsa en och har aldrig gjort, tills din blev skapad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *