Arbeten V.35 i urval

Här följer några av de arbeten jag fortsatte på under förra veckan. För att se mina slutförda arbeten hänvisar jag till vår alldeles nya hemsida. 

Jonas revolvrarJonas revolvrar 2Jonas  har varit kund hos mig i några år nu. Det här är vårt senaste projekt.

 

 

 

 

Björns arm

För ett par år sedan fixade jag Björns vänstra överarm. Nu har vi arbetat ett tag på hans högra överarm. En av våra tankar är att jobba hårt med kontrasten mellan ljus och mörker.

 

 

 

 

 

Robins arm 3Robins arm 2Robins arm 1Robin kom till mig precis när vi öppnade upp i gamlestan för drygt fem år sedan. Jag tatuerade hans vänstar överarm. P.g.a. en missunsam respektive blev det inget nytt på länge, men nu är det dags igen. Det här båda motiven är fortsättningen på hans vänstra arm, två sittningar in i processen.

Ett svar på “Arbeten V.35 i urval”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *