Arbeten

Nu har jag fotat många arbeten sista två veckorna, men återkommande skjutit fram publiceringen här på bloggen. Det är med andra hög tid att jag lägger upp en del framsteg med pågående projekt, och även ett eller ett par nya arbeten.

Det handlar om en hel del foton, så för att snabba upp processen kommer jag ge korta eller inga kommentarer till bilderna. En del av projekten har synts här i bloggen tidigare och är därför i mindre behov av introducerande texter.

01feb09101feb09201feb093Staffans senaste projekt, med temat ”Bomba Gud”. Motivet är ursprungligen inspirerat av en serieruta signerad Jan Stenmark. På eget bevåg väljer jag också att publicera orginalrutan utklippt ur en upplaga av aftonbladet. Jag hoppas varken Aftonbladet eller Stenmark tar illa upp.

bombagud

 

 

 

 

 

 

01feb09601feb09501feb094Håkans Lokförardam har fått lite mer tid. Nästa gång är det dags att starta färgläggningen av motivet.

 

 

 

 

 

01feb097Sista tiden har det nästan rådit något av Liljefeber 🙂 Ines och Vedad väntade länge på en tid hos mig; båda vill ha lilja/liljor. Tatueringarna skulle däremot inte vara för lika varandra. Vedad har ytterligare ett par timmars jobb kvar, medan Ines motiv blev klart i och med första sittningen.

 

 

01feb091701feb0919

 

 

 

 

 

 

 

01feb091001feb09901feb098Johans arm har varit ett projekt länge nu. Det är inte så ofta jag kommer åt att tatuera honom, men i och med den här senaste sittningen så återstår endast en del små färgdetaljer i karaktärens dräkt. Förutom det så har vi en del ifyllnad att ta tag i framför allt de röda fälten som Johan hade problem att läka ordentligt. Men sedan är motivet klart, och vi är då redo att starta hans andra överarm framåt hösten i år.

 

 

01feb091101feb091201feb0913Jennifer var hos mig för ett par veckor sedan och påbörjade ett projekt som består i att avleda uppmärksamheten från en gammal tribal hon har på ryggen. Vi/jag beslutade oss för att inte ge oss på att täcka över det gamla motivet, antagligen främst på grund av att Jennifer inte vill ha en helt täckt rygg, utan vill ha en del ”luft” (eller negativ yta om man så vill) kvar i motivet. Vi ska dock bygga över smådelar av det gamla motivet. Mer om detta i framtida inlägg.

01feb091601feb091501feb0914Nu till en annan Johan. Jag har tidigare tatuerat ett par intressanta och omtyckta tatueringar på Johans vänstra överarm. Senast var det så dags att påbörja underarmen. Motivet är en uggla som, om det inte går att se i dagsläget, sitter i en av sol bakbelyst björk.

 

 

 

 

01feb092001feb092201feb092301feb092401feb0925Fransisca och jag linjerade hennes underarm för länge sedan. Efter en massa utlandsarbete och resande har hon nu bestämt sig för att resa bort en längre stund. Vi hann som  tur var med ett par sessioner den korta tid hon mellanlandade i Göteborg. När hon en dag väl vänder tillbaks kommer vi göra klart den sista färgläggningen och jobba upp lite tjocka konturer här och var i motivet.

– Fransisca förresten: hur är det nu med ”toalettvirvlarna” där på andra sidan klotet? Du skulle ju rapportera tillbaks när du kom fram.

01feb092801feb092701feb0926Nora har kommit för att täcka över lite gammalt med en färgfylld överarm, full av fjäderlätta blomster, utan konturer. Vi har en hel del färgläggning kvar, samt efter det möjligen en del putsning på grenverket; det blir ganska snart.

 

 

 

 

01feb092901feb093001feb093101feb093201feb0933Samuel har fortsatt med sin arm. När vi är klara med de här motiven ska vi på allvar sätta igång och planera för hans ryggmotiv som om allt går som planerat ska påbörjas senare mot slutet av 2009.

 

01feb093801feb093701feb093601feb093501feb0934Jag har fortsatt färglägga Siljes Disney-tema. Vi har valt att koncentrera oss på tre filmer, samt uteslutit mänskliga karaktärer för att ge armen ett enhetligt intryck.

 

 

 

 

01feb0939Emmas motiv har fått inspiration från ett av de mest framträdande designelementen i filmen Corpse Bride. Vi hann tyvärr inte riktigt klart motivet, utan har någon återstående timma att lägga i motivet.

 

 

01feb0940Slutligen vill jag roa alla eventuella könsrockare som läser min blogg med att visa Thomas avslutade Lage-motiv. Ni som inte vet, var glada för det. Ni andra vet jag redan är ännu gladare vid det här laget 🙂

2 svar på “Arbeten”

  1. Hej!

    Jag vill bara kommentera och säga att den där ugglan är helt fantastisk! Verkligen!

    Jag såg den i ditt galleri på Buzzstops hemsida sen hamna jag här i bloggen. Bra blogg förövrigt och jag tycker din syn på tatueringar och allt runtomkring verkar väldigt vettig och bra. Jag har precis börjat läsa på lite om denna ”värld” inför min första tatuering som jag har börjat tänka lite kring. Jag har inte vågat besöka något ställe än och är lite rädd för ”machotyper” men ska börja kolla runt lite snart. Om jag hade bott i Göteborg hade jag inte tvekat utan kommit till Buzzstop och snackat lite… men nu bor jag i Stockholm (fast man vet ju inte… det går ju tåg).

    tack och hej!

  2. Hej Mattias… tack för dina fina och mycket uppskattade ord. Det slutliga resultatet, för de som är intresserade att se det, finns mycket riktigt på hemsidan, http://www.buzzstop28.se
    Se upp för ”Machismos” och lev gott. Du är välkommen om andan skulle falla på.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *