Glömde ett arbete

18december081I det sömnliknande tillstånd jag befann mig i när jag skrev gårdagens inlägg glömde jag bort ett jobb från förra veckan. Esme har tidigare gjort en stor och mycket färgglad ”Madonnan från Guadalupe” på smalbenet (tatueringen i fråga går att se i mitt galleri på vår hemsida). Nu har vi fortsatt hennes mexikanska tema med ett ganska maffigt motiv på bröstet.

junes-skissJag hade också för avsikt att visa den konceptskiss som föregått mitt arbete på June, som jag visade i gårdagens inlägg. Även detta glömde jag, så här är den. Om ni vill se tatueringsarbetet i fråga är det bara att kolla in förra inlägget här på bloggen.

 

 

 

 

18december08418december08218december083föreOch, nu när jag ändå är igång kan jag passa på att visa ett alldeles färskt projekt från idag. Johan kom med en gammal lieman (eller vad det nu ska föreställa) och hade önskemål om ett skeppsbrott. Då vi hade begränsat med tid idag påbörjade vi den del av armen som behövde tatueras för själva övertäckandet. I nästa sittning ska vi fortsätta motivet ned till och med armbågen, med bland annat ett timglas och en kompass.

2 svar på “Glömde ett arbete”

  1. Har läkt sig fint, ska bli väldigt spännande att se slut resultatet. Kommer att bli en häftig tatuering, jag trivs väldigt bra med den.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *