Arbeten senaste tiden

Jag har inte fotat särskilt flitigt de senaste 14 dagarna, men några bilder har jag ändå tagit, framför allt av några små arbeten som jag haft mellan större återkommande projekt. Jag har en del skissande att avsluta ikväll, så det får bli en lite snabb kavalkad av foton och begränsat med text.

08november071Emma kom för en lurig räv bakom örat. I mitt förra inlägg skrev jag om exponerade tatueringar och inbillade svenska lagar kring dessa. Där nämnde jag den här tatueringen i förbifarten.

 

 

 

 

 

08november07208november073Karins arm var aktuell bara för ett par veckor och inlägg sedan, så utan vidare presentation ger jag er den uppföljande sittningen.

 

 

 

 

 

08november07508november07608november07708november07808november079Johannas sjöhäst blev klar för ett par veckor sedan. Hon var inne i studion för att visa upp den utläkta tatueringen, och jag passade då på att också fota ett tidigare arbete från något år eller två tillbaks. Stilen och tekniken, med lite blekare färger och så vidare, är ganska långt från mycket annat jag gör. Resultatet är hur som helst spännande, och det är roligt att ta sig an alla möjliga olika projekt.

 

08november0710Imelda har jag tatuerat några mindre saker på tidigare. Nu är det dock dags för det första större projektet: En sleeve med ett tema kring av den äldre och klassiska skolan. Första sittning koncentrerade vi oss på axeln och överdelen av armen, och en häxa som ska kröna den färdiga tatueringen.

 

 

 

 

08november0711Sist ut bjuder jag på Benjamins andra sittning med Voodotrucker-motivet. Om ni inte redan har köpt biljetter till spelningen i Köpenhamn är det hög tid att slå till nu.

2 svar på “Arbeten senaste tiden”

  1. Tjenare.

    Va spelningen bra i Köpenhamn? Det visade sig att bandet bodde på samma ställe som jag i Berlin så det blev att vi hängde en del där. Harley bjöd på öl osv. Han snackade även om att spelningen på Wild at Heart skulle spelas in och att om allt gick som dom ville så skulle det bli det första släppet på deras egna skivbolag. Han pratade om dig och undrade om jag hade ditt nr för han hade tappat bort det och att det hade varit trevligt när ni va och hälsade på. Men jag sa att du förmodligen skulle på köpenhamns spelningen.
    Jaja, det va kul att se dem igen i varje fall…
    ha det bra

  2. Hej Daniel,
    Jo, spelningen var bra…. jag var lite i dimman efter en hÃ¥rd dag och kväll, men jo – det var skoj att se dem igen. Var en tre-fyra Ã¥r sedan sist. Snackade en hel del med Harley och bandet. Roligt att se honom igen. Hur var det i Berlin?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *