SRT-anslutna

Så är vi till slut anslutna i organsiationen Sveriges Registrerade Tatuerare. Jag skrev för en dryg månad sedan att vi ansökt om medlemskap i SRT. Det skulle visa sig att pappersexercisen kring ansökan skulle ta lång tid, så lång att jag till slut kände mig nödgad att maila mottagaren av våra insända dokument. Inte heller i och med detta hände särskilt mycket. Jag höll i torsdags som bäst på att be vår nya medarbetare Marcus ta med vår fråga till det årsmöte som hållits nu i helgen, när det plötsligt via epost dök upp en sorts bekräftelse på medlemskap från sekreterare Mia, tätt följt av ett instruktionsmail från en Pether som verkar vara internet-/hemsideansvarig samt genom honom i förlängningen ett välkomnande från ordförande Max Bodlund.

I helgen har det alltså i Borgen i Norrköping varit gemensamt årsmöte för denna organisation och piercarnas motsvariget ASAP, och jag väntar – dock utan överdriven entusiasm – på en detaljerad rapport från denna tillställning som ska har ägt rum i samarbete med nordens första Studio Fusion Party. Det är alltså inte bara bubblat smaksatt vatten och andra livsmedel som genomgår ”fusionering” i dessa tider. Det luktar smörgåskaviar med banansmak.

En första kort inkommen rapport via sms antyder att helgen i stort inte ska ha bjudit på särskilt mycket intressant, men att East-Streets kurs i Blodsmitta och Infektionskontroll ska ha varit bra. Givetvis så kommer alla som var där att ha sina egna uppfattningar om helgen som varit, och då jag personligen valt att hålla mig undan så kommer all eventuell rapportering att baseras på andras redogörelser samt möteshandlingar. Min spontana tanke kring den föregående infomation som sänts ut i omgångar handlat minst lika mycket om att tillställningen ska ”rundas av med nordens största och ballaste firmafest med kollegor från hela Skandinavien” som om årsmötet. Personligen förstår jag inte den för så många andra uppenbara kopplingen mellan årsmöten i idéella branschorganisationer, kurser i blodsmitta och hejdlöst festande tillsammans med folk vars i många fall enda gemensamma intresse råkar vara det yrke man utövar.

Med dessa reservationer och reflektioner framförda så ser jag trots allt fram mot att höra om årsmötet, samt att som nybliven medlem så här i efterhand få en chans att ta del av protokoll och andra möteshandlingar. Jag har för avsikt att för mina läsare fortsätta rapportera om SRTs utveckling.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *