Senaste veckans arbeten i urval

jobb-oktober8jobb-oktober7jobb-oktober9I torsdags blev jag klar med Robins hjärta på insidan av överarmen. Jag passade också på att fota den nu utläkta svala vi arbetat med parallellt; dessa foton finns nu att beskåda i mitt galleri på hemsidan. Nästa steg blir antagligen några större blommor på resten av underarmen, följt av att fylla ut all otatuerad hud på den samma, varpå Robins ben står på tur.

jobb-oktober6Tidigare i år kom lillasyster till en trevlig gammal kund jag inte sett på länge in i studion och bokade en tid. Ida ville ha en tiger i gråskala på höften. Förra veckan skissade jag ett par förslag förra och den här veckan skred vi alltså till verket. Klassisk komposition/placering och ett tidlöst motiv.

På tal om gamla bekanta så var två av mina äldsta vänner och hälsade på förra lördagen. Matthias och Jennifer driver en glasstudio i ett gammalt hus vid Göta Kanal i Lyrestad, min barndoms byhåla. Jennifer kom för att försöka bygga till/bort en stor tribal på vänster skuldra. Några av ledorden var Organiskt, Växande, Mucha & Art Nouveau och Danny Elfmann. Skissandet resulterade i ett ganska stort projekt och då vi endast hann med snabba grundlinjer tog jag inga bilder den här gången – men jag får anledning att återkomma till projektet i senare inlägg. Var så säkra. jobb-oktober5Matthias ville ha en mindre tatuering den dagen; deras barns namn på vänstra bröstkorgens nedre kant. Om ni någonsin passerar Lyrestad, som ligger där E20 korsar Göta Kanal, rekommenderar jag att ni gör ett besök i deras studio JEMA för att se glasblåsning på nära håll.

 

 

 

 

jobb-oktober2jobb-oktober3jobb-oktober1jobb-oktober4I fredags för en vecka sedan fortsatte jag och Patrik på hans arm. Vi koncentrerade oss på underarmen den här gången; närmare bestämt färglade vi några pioner. Den här armen har för övrigt en massa av vad jag tror är ”ickejapanskt vatten”. 😉

 

 

 

jobb-oktober12jobb-oktober10jobb-oktober11Igår avslutade jag ett av jobben jag påbörjade på mässan här i Göteborg i våras. Jag minns inte exakt vilka de ursprungliga instruktionerna var från början, men resultatet ser ni i alla fall här. När tatueringen läkt ut kommer jag lägga upp nya foton på hemsidan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *