Någon som känner för att bli lurad?

I brist på tid att skriva något innehållsrikt på bloggen då all fritid för tillfället går åt till iordningställandet av den nya lokalen så tipsar jag här om en mycket underlig historia från Indonesien. Tragiskt, men på samma gång fantastiskt underhållande. I anknytning till detta kan jag själv stoltserna med att till slut ha lurat på någon (närmare bestämt ”Larsa” från min första arbetsplats i branschen – Skin Deep Tattoo) mitt nu några år gamla projekt ”Den Stora Flykten från Nazi-sexlägret”. Tanken är att vi ska starta arbetet på Lars ena lår mot slutet av 2009. Så ni lite fega spekulanter som inte vågat slå till kan sluta fundera nu. Men misströsta ej – jag har fler intressanta idéer på lager som jag gärna delar med mig av.

4 svar på “Någon som känner för att bli lurad?”

  1. hehe med sådana manipulativa egenskaper så skulle han säkert kunna lura till sig massa pengar men förstår att han valde detta mycket roligare alternativ 🙂

  2. Nä, det är sant Laurence… det är väl mest tragiskt. Men om man bortser från att det faktiskt finns drabbade människor i historien, så är det hela mest bisarrt, Och jag finner bisarra historier underhållande… ibland fantastiskt underhållande. Underhållning är inte alltid upplyftande. Den kan vara ”seriös” och tragisk med.

  3. Knepig gråzon när det gäller vad man ”får” skratta åt när det handlar om andra folkgrupper. Hade det handlat om 2 rednecks i en trailerpark i USA så hade alla skrattat, även alla vänsterungar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *