Förra veckans jobb i urval

Det har gått ett par dagar utan att jag skrivit något matnyttigt här. Orsaken är enkel; jag och Marika har arbetat hela helgen – helg för oss är söndag-måndag – med nya studion. Det är ett massivt projekt, men mycket har hänt och blivit gjort bara under de senaste dagarna. Som det ser ut idag går allt planenligt. Iordningställandet fortgår med sikte på premiäröppning första November. Vi har nu också till slut engagerat ytterligare två permanenta medarbetare, om vilka vi snart kommer skriva mer på hemsidan.

diverse-jobb7diverse-jobb8Mellan varven så jobbar vi så klart som vanligt med kunder i studion. Förra veckan fortsatte jag bland annat på Tranås´ piratskeppsben. Hans idé när vi började projektet var ett skepp som återges påvardera sida av ett smalben. Framsida utgörs av en kvälllscen mitt i en batalj, emedan baksidan är lugnet morgonen efter.

 

 

 

diverse-jobb6diverse-jobb5diverse-jobb4

 

 

 

 

 

 

 

diverse-jobb9En annan kund, Martin, dricker tydligen gärna Captain Morgan rom. Jag arbetar annars sällan med återgivningar av färdiga orginal, såsom varumärken, utan föredrar att tolka om och vidareutveckla motiven. Det här jobbet är princip troget orginalet, sånär som på lite mer jobbade konturer och kanske aningen bredare färgnyanser.

 

 

 

 

diverse-jobb1diverse-jobb2diverse-jobb3Sist ut är ännu en gammal kompis, Anders. Anders hade med sig en liten djävul på en T-shirt och önskemål om en krona, ett anatomsikt hjärta och ytterligare några detaljer; allt i gråskala med några få färglagda detaljer. Vi skissade ihop det ni ser på bilderna.

5 svar på “Förra veckans jobb i urval”

  1. Coolt att ni hittat 2 nya medarbetare, och coolt att ni expanderar.

    Tänkte på en grej innan idag, i och med expansionen, betyder detta att du och Marika kan vara lite mer selektiva med era arbeten? Att kanske inte boka in så många textrader på underarmar till förmån för lite roligare motiv? Och kanske minska väntetiden vid bokningar?

  2. Nja alltså, vi garanterar inga kortare väntetider, men chanserna är ju större. Dessvärre handlar det inte om några ”tråkiga” motiv som tar upp tiderna – vi har helt enkelt en massa roliga motiv att utföra på lika många kunder. Det är svårt att välja mellan roligt och roligt, men vi gör så gott vi kan och arbetar så hårt vi orkar för att alla ska få tider förr eller senare. Hur som helst så gör den här förändringen med nya medarbetare i alla fall inte chanserna till fler tillgängliga tider lägre.

  3. Va fals!! inga garantier?!!! roliga motiv schmoliga shmotiv! jag kräver att få tid samma dag jag bokar!!! annars går jag till hells angels och säger att ni pratar skit om dom varje dag …och funkar inte det så förvänta er många brinnande bajspåsar i er närhet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *