Bloggen fryst

Jag har tyvärr tvingats inse att de flesta idag spenderar i princip hela sin internetnärvaro på Facebook. Detta, i kombination med det faktum att jag har allt mindre tid över att producera något vettigt i textväg att publicera här på bloggen, sprunget ur en allmänt sinande tillgång på tid, har fått mig att besluta att officiellt ”frysa” min blogg.

Med detta menar jag bara att jag tills vidare – och detta verkar ju gällt sedan några månader nu (;   – inte kommer göra fler inlägg här. Detta kan ändras om omständigheterna och förutsättningarna framöver kommer att se  annorlunda ut. Jag låter däremot bloggen ligga kvar ute på internet, i den händelse att någon finner inlägg eller sidor läsvärda. Likväl bevakar jag bloggen och kommer besvara eventuella kommentarer.

Foton publicerar jag tills vidare på Facebook respektive vår hemsida.

Jag återkommer säkert här en dag. När behovet finns, inifrån mig eller utifrån något annat.

/Erik

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *