Sommar

Nu vankas det sommartider även om vädret säger annat. I år blir det som förra sommaren och året innan det; jag jobbar på de som hör av sig och vill ha något gjort. Framför allt kommer jag att fortsätta på pågående projekt, men även kunder som har önskemål om mindre arbeten (arbeten som inte kräver tidvis av förberedelser och planering) är välkomna. Som regel bokar jag sommartid inte längre fram än en vecka i stöten, så hör av er några dagar innan ni skulle vilja ha en tid. Ni är välkomna att kontakta mig på något av de kontaktsätt ni må ha tillgång till. Jag svarar så fort jag kan, efter bästa förmåga. Om förfrågningar uteblir kommer jag att annonsera dagar jag önskar jobba påmin facebookgrupp för ändamålet, precis som tidigare år. Om du inte är med där och skulle vilja gå med i denna grupp, gör så här: sök upp ”lediga tider hos Erik på Buzzstop 28” på facebook, läs genom villkoren (under ”Om”) och ansök ifall du anser att det passar dig.

 

En god sommar önskas er allihop.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *