Nästa verk påbörjat på kropp

I fredags startade jag, efter ett maraton av tecknande och planerande, ytterligare ett verk i mitt pågående projekt i ateljén. Ett tredje verk är samtidigt under aktiv planering och förberedelse. Efter en något långsam start på året då jag fick spendera nästan all tid utanför studion (butiken, byrån, jobbet och allt annat vi brukar kalla lokalen vi jobbar i) till att planera ett antal nya större tatueringar för kunder känns det skönt att till slut kunna ägna mycket kvalitetstid åt mina egna idéer.
Min upplevelse av att medan man tatuerar och planerar helt kunna släppa tankarna på att tillfredsställa en kund är fortsatt odelat positiv. Att få tatuera levande hud på samma sätt som jag arbetar på egen hand i vilka andra medium som helst, är något jag med lätthet kan se mig fortsätta med resten av min tatuerar-karriär.
Arbetet i studion fortsätt självklart som vanligt; jag måste ju leva och betala mina räkningar. Helst i den ordningen. För detta ändamål har jag beslutat ta in ytterligare ett par nya större projekt i Juni, innan jag går på ”semi-ledighet” i sommar. Först ut är en ärm med robotar/androider i Art-Deco stil. Nya studiojobbet nummer två (och kanske tre) har jag ännu inte spikat. Ni som varit med senaste somrarna vet att jag under de varma månaderna bokar och arbetar en vecka i taget, utifrån vad mitt liv i övrigt har att erbjuda. Lite som att ha lättsemester, en dietprodukt som jag inte har något mot att intaga, till skillnad från livsmedel i samma skola (”light” energidrycker undantagna). I all korthet innebär det hur som helst att jag sommartid endast arbetar med pågående projekt, och detta sker genom intresseanmälan/bokning direkt med mig i nära anslutning till när man vill bli tatuerad, och med väldigt flexibla tider för båda inblandade parter. Mer om detta i ett senare inlägg närmare midsommar. Det är dags för mig att gå till studion och avsluta ett bröllopsporträtt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *