Gästar Stockholm i mars

I början av mars kommer jag att fara upp till huvudstaden för att hälsa på ett par vänner ur mitt kollegium. Om någon är intresserad av att boka en tid så är det bara att höra av sig med en kommentar här direkt på bloggen, eller via mail, facebook eller annan kontaktväg ni lyckas snoka reda på. Ni kan också nå mig genom att slå en signal till mig på studion. Mitt direktnummer är 031-7807 995. Om jag inte svarar på telefon, vilket jag sällan gör när jag sitter med en kund, går det bra att lämna ett meddelande eller ringa åter vid ett senare tillfälle.

Jag är i första hand ute efter mindre arbeten som jag kan planera och utföra på plats i Stockholm, eftersom jag redan har en större projektstart inbokad. Men vad du än har för idé, även stora saker, så skicka den till mig så ska jag utvärdera den och komma med ett svar. Väl mött!

3 svar på “Gästar Stockholm i mars”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *