Halva arbetsveckan avklarad


dagsjobb11dagsjobb9dagsjobb10I tisdags avslutade vi till slut Jockes sagoprojekt. Det har varit nära klart i ett år nu, så det kändes skönt att få lägga det åt sidan. För tillfället. Vi ska fortsätta temat på armens insida om någon månad. Där finns ett litet område kvar. Jag har med tiden blivit allt mer försiktig med att klämma in för mycket ”information” i mina motiv, för att undvika att de blir ”kluddiga”. På något sätt tycker jag trots det att detaljnivån fungerar i sagoteman, så jag lät Jockes idéer passera. Tatueringen är baserad på Jockes egen skiss, som jag styrt upp.

dagsjobb6dagsjobb7dagsjobb8Igår fortsatte jag på Davids bil och pinuppa. Vi skulle gjort färdigt motivet helt, men då jag var tvungen att komma till ett möte fick vi tyvär avsluta innan vi helt hunnit göra klart motivet. Vi behöver dock inte vänta särskilt länge på fortsättningen då David väldigt snart har tid igen. Förutom att göra klart motivet på överarmen ska vi då också planera en del separata motiv på resten av armen.

 

 

dagsjobb4dagsjobb5Idag avslutade jag två arbeten. Först ut var Annas Liljor. Vi påbörjade motivet för 3 veckor sedan och avslutade det idag, med skuggor och färg.

 

 

 

 

 

dagsjobb3dagsjobb2dagsjobb1Till slut gjorde vi också klart ett av två aktuella motiv på Robin. Jag har i ett tidigare inlägg visat motivet efter förra sittningen.

2 svar på “Halva arbetsveckan avklarad”

  1. detta har ingenting alls att göra med någonting om det du skrev ovan, men eftersom du saknar off-topic eller liknande så tar jag mig friheten!
    Jag pratade med en arbetskamrat igår om att det ska öppna en studio där jag bor Vilket är smått sjukt i världens gemytligaste radhusområde i alingsås .. ja du har ju sett området själv ..men men det var inte det roliga, arbetskamraten säger då ordagrant ”va? bara tatuering? ingen frisering? klarar dom sig på bara det?” På nått sätt har denna man levt i snart 40 och trott att tatuering och frisering hör ihop, att alla tatuerare även klipper hår.
    Jag trodde självklart att han inte var allvarlig men det var han, jag drog liknelsen ”undrar hur vårat företag kan klara sig på att bara sälja läkemedel utan att ha några frisörer alls!?” men det tyckte han inte var samma sak..

    ser fram emot ny snygg frilla vid nästa tid …eller föresten du kan la ta lite på topparna bara? 🙂

  2. Fantastiskt lustigt Edbom. Det är en väldigt vanlig fråga dock, just ”om man kan leva på att tatuera?” I takt med att tatuering som fenomen har sjunkit in hos allmänheten har den i alla fall blivit mer sällsynt, men man får den fortfarande då och då. Visst ska jag toppa ditt hår lite nästa gång vi ses. Jag slipar saxarna… och planerar för en Off Topic sida.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *