Ett år med nya bokningssystemet

Jag har nu arbetat i runda slängar ett år med mitt omvända bokningssystem. I all korthet kan jag sammanfatta systemet som väl fungerande; rent av bättre än jag hade vågat hoppas på. Min arbetsrytm är mer regelbunden. De riktigt galna arbetsperioder som brukade dyka upp med jämna mellanrum förr om åren har minimerats, om inte försvunnit helt. Jag känner att jag har mer kontroll över mitt schema, och det har blivit enklare att planera, fortsätta och avsluta varje enskilt projekt. Det enda problem som uppstått är att efterfrågan fortsatt verkar vara större än tillgången (vilket ju var en av anledningarna till att jag införde systemet) detta trots att jag försöker vara restriktiv med vilka projekt jag tar in i mitt register. Det inkommer helt enkelt fler intressanta anmälningar än jag i dagsläget hinner påbörja. Än så länge har jag inte avskrivit några inkomna och accepterade anmälningar, eftersom jag vill ge allas idéer  en ärlig chans att utvecklas till faktiska projekt/tatueringar. Vissa personer har därför tvingats vänta i upp till ett år vid det här laget, något jag beklagar. Samtidigt så kan jag på inga sätt garantera att  alla tatueringar blir påbörjade. Det jag kan lova är att jag säger ifrån om jag inte vill ta mig an motivet överhuvud taget, så att folk inte behöver vänta helt förgäves. Min intention är, och har hela tiden varit, att jag ska försöka hinna med alla inkommande projekt som lockar mig. Med det sagt så kan jag komma att nå en punkt där jag känner mig tvingad att gallra i registret, för att inte hålla mina potentiella klienter på spänd lina allt för länge. Jag vill passa på att påminna alla som känner att de väntat länge, eller rent av för länge, att de självklart när som helst kan dra tillbaks sin intresseanmälan. Det är bara att höra av sig i så fall. Jag hoppas på förståelse för situationen, och att ingen tar illa vid sig för att de får vänta. Det finns inte många andra sätt jag kan göra detta på, om jag ska slippa återgå till det lätt kaosartade system jag använde förut, när alla projekt påbörjades, och allt för få avslutades.

Avslutningsvis vill jag upplysa om att det nu är ett bra tag sedan jag skickade ut mina sms till anmälda klienter, men jag försäkrar er att ni alltså finns kvar i registret och i mina planer, och att jag ganska snart kommer höra av mig på endera sätt.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *