Tävling – Dagens Rebus. Vinn tatueringstid

Timmy fick en extra tatuering idag. Den som kan gissa vad tatueringen betyder bjuder jag på lite tatueringstid. jag börjar med en timmas gratis tid. För dramatikens skull lägger jag till en timmas tid i potten varje dag som går utan att någon gissar rätt.

Varje person får bara gissa en gång, så ha is i magen för att ha chans på fler gratis timmar, eller hugg rakt in och knip priset medan det finns kvar. Svar måste lämnas som kommentarer till det här inlägget.

Tävlingen är öppen i sju dagar. Om ingen gissat efter sju dagar då så bjuder jag Timmy på en timmas arbete nästa gång han kommer till mig.

Lycka till!

35 svar på “Tävling – Dagens Rebus. Vinn tatueringstid”

 1. Tjena Marcus! Saker är goda, och jag hoppas de är det med dig med. Haha, ja häng inte upp dig för mkt på den. Du har kvar din personalförmån att få gratis tatueringar, med den obligatiriska uppskjutningsrisk som följer kollegor emellan, ett tag till 🙂 … Du och alla andra, nära skjuter ingen hare… Potten är nu 3 timmars tid.

 2. Jag tror det är ett tal skrivet på tre olika sätt. Först 101, en binär femma. Sen bokstav nr 25 och slutligen en gärdsgårdsåtta. Alltså 5258. Kan det vara årtalen då hans föräldrar är födda, 52 och 58? Teorin spricker förstås om man räknar med W, då Z blir nr 26…

 3. Jag tror att den är en av de 101 Zen Stories, sen är ju frågan vilken, det kan vara nr 8 eller 53, men jag gissar på nr 8 (Great Waves) 😀

 4. Jag tror också på Zenstories, han ristar ett sträck för varje han tar sig igenom. Just nu har han tvingat sig igenom 8 av 101… det kommer att bli många streck…..

 5. Jag drar iväg en jäkligt långsökt gissning på att svaret är 242
  10/5=2
  1 och z(nummer 26) blir ju utläst 126 som delat med 3 blir 42 som för övrigt är meningen med livet 😉
  Alltså 242, en hyllning till Front……….eller möjligtvis Volvo.
  I vilket fall platsar det i vilket avsnitt av L.A Ink som helst.
  ” Och vad BETYDER din tatuering?” 🙂
  Som bonusgissning fast man inte får gissar jag på en referens till texthacket i Spyro 3………..Roligt så det förslår i såfall!

 6. va! nu har jag suttit och läst alla gissningar på en supergammal tävling och så publiceras inget rätt svar.

  Vad betyder det kryptiska 101z?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *