Lite av varje

Idag fick jag lite av varje gjort. Ärenden har sprungits på stan. En hel del arbete med den nya lokalen återstår, men allt går som väl är enligt planerna.Vi får hålla tummarna för att projektet fortgår smärtfritt helt enkelt.

Göteborgs lustgårdar1Väl nere på stan hann jag och Marika in en sväng på Trädgårdsföreningen. Jag rekommenderar alla som hinner besöka Trädgårn innan söndag att göra det. Då stänger nämligen utställningen Göteborgs Lustgårdar. Utställningen äger, förutom på just Trädgårn, även rum på Gunnebo Slott, Botaniska Trädgården och Liseberg. Själv besökte jag Trädgårn en gång tidigare i början av sommaren. Det var väldigt spännande att idag se hur utställning bokstavligen talat ”växt till sig” efter ett par månader i svenskt sommarväder. Den som letar efter inspiration för ett blomstermotiv bör ge sig iväg till utställningen genast. Förutom Trädgårn har jag i sommar även hunnit med ett besök till Gunnebo slott. Om ni besöker denna vackra plats så kan jag samtidigt rekommendera ett besök Göteborgs lustgårdar2Göteborgs lustgårdar3Wicked Tattoo som ligger i närheten. Detta apropå de något uppflammade kommentarerna kring (mina) porträtt som himmler och felix da cat lämnade igår natt. På ”Wicked” arbetar Carl, han – jämte Heidi, också härifrån Göteborg – är en av de vassare porträttatuerarna i Sverige, allt enligt min mening. Men himmler, felix da cat och för den skull även Tony Rickardsson (som lämnat kommentar här, inte rallyföraren – edit: speedwayföraren ska det vara) kanske är av en annan åsikt?

Ej tatueringsrelaterat

Det blev även en del tecknat. Bland annat avslutade jag en teckning för ett icke tatueringsrelaterat projekt, föreställande ett blyinfattat glasfönster. Karmen återstår och kommer läggas på digitalt i efterhand.

FenixKvällen tillägnades sedan ett av morgondagens arbeten. En syster till en av mina äldsta kunder ska börja rejält, med en fenix över hela ryggen, ned på ena benet. Projektet lär bli ett av de största jag någonsin gjort på en sedan tidigare helt otatuerad klient.

Slutligen vill jag lägga upp några av förra veckans arbeten/projekt. Då det nu är sent väljer jag att inte kommentera dessa foton här och nu. De får tala för sig själva.

Dubbeldong 1Dubbeldong 2Dubbeldong 3

 

 

 

 

 

 

KostofskiPågående projekt

2 svar på “Lite av varje”

  1. Alltså förlåt Erik, jag vet att jag närmast har spammat med kommentarer, men denna måste jag faktiskt lägga. Du är väl från Karlstad någonstans va? Du borde väl för tusan veta att Tony R körde SPEEDWAY och inte rally. Du måste ju ha haft miljarders med kunder däruppe som släntrade in med speedwaykepsen halvt uppe på gässan. Sådana som i Göteborg snabbt och enkelt kan identifieras som ”kranskommunare”.

    I övrigt: kör på med bloggen, att det kommer lite sura och beska kommentarer från folk tror jag bara är att räkna med. Från mitt eget ”yrke” så vet jag gott och väl att sticker man ut hakan finns det alltid någon jävel som blir förbannad och gärna går bakom ryggen på en, eller som här på internet anonymt skriver beska inlägg.

  2. Så Staffan, nu har jag gjort en liten redigering av texten. Haha! Jag är inte från Karlstad från början du vet. Har bara bott där några år. Jag ska göra bättre research på mina motorsportskommentarer i fortsättningen. Du får i övrigt kommentera hur mycket du vill här. Du är ju dessutom identifierad 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *