Formulär för intresseanmälningar tillagt

Jag har utformat ett formulär här på bloggen som presumtiva kunder kan använda för att lämna sin intresseanmälan. Syftet med detta är att minimera risken att jag missar någons förfrågan, då mängden mail som inkommer stadigt ökar. Jag försöker svara på alla mail som inkommer så fort jag bara kan, men vissa dagar halkar jag efter och när det hopar sig så finns det alltid en viss risk att ett ensamt meddelande hamnar på efterkälken eller i värsta fall missas i mängden. Anmälningar via formuläret sorteras särskilt och blir därför extra tydliga för mig. Besök på studion är fortsättningsvis självklart ett mycket bra sätt att ta kontakt med mig, men ett meddelande via formuläret kan vara en god introduktion till ett nytt projekt och en utmärkt sammanfattning. Dessutom är jag då säker på att jag får de uppgifter jag behöver för att föra in ett projekt i mitt register, såsom mail-adress och mobilnummer.

Jag uppmanar alla som inte känner till mitt bokningssystem att ta del av det innan man lämnar en intresseanmälan, så att jag vet att Ni är införstådda med hur jag arbetar, och varför jag gör så. Det underlättar för mig att veta att kunder inser hur jag jobbar, innan jag engagerar mig i ett visst projekt.

Ni som redan har en intresseanmälning i mitt register rörande önskade projekt behöver givetvis inte fylla i några uppgifter. Ni är redan i mitt register. Jag vill passa på att påpeka att jag förstår att vissa av Er som ligger i detta register väntat länge på att få påbörja era tatueringar. Jag kan tyvärr inte garantera att era projekt blir startade, då efterfrågan helt enkelt är högre än tillgängligheten. Jag har mina 24 timmar om dygnet och de är upptagna varenda en, så jag gör så gott jag kan i situationen. Jag tackar för visad förståelse. Så länge ni inte aktivt ber mig plocka er ur registret så är ni kvar i det.

Det är nu snart ett år sedan jag införde mitt nya system. Det har fungerat minst så väl som jag hoppades. Jag har mer kontroll på mitt arbetsschema och en jämnare arbetsrytm idag än för ett år sedan. En utförlig utvärdering av systemet kommer presenteras här på bloggen nu i höst.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *