Bloggen nu integrerad med dedikerad FB-sida

För att göra det enkelt för mina läsare att hålla sig uppdaterade om nya inlägg, samt att rekommendera eller kommentera dessa, gör jag nu ett försök att integrera bloggen med en dedikerad sida på Facebook. Sidan används endast för att interagera med just blogginnehållet. Därför kommer jag inte tillåta att besökare startar diskussioner eller gör egna logginlägg som inte är direkta kommentarer till inlägg postade av mig via bloggen. Jag expeimenterar just nu med sidans och blogg-pluggens funktioner så jag vet ännu inte exakt hur det kommer att fungera (om alls), men det ger sig med tiden. Sidan är tillgänglig för alla att gå med i, så känn er fria att rekommendera den (0ch indirekt min blogg) om ni gillar det ni läser och ser.

Sidan ska inte förväxlas med en annan sida som ENDAST är till för inbjudna kunder med pågående projekt.

Trogna läsare som varit med sedan starten kan härmed notera att min inställning till Facebook ändrats något över den period som bloggen varit aktiv. Jag anser fortfarande att FB och andra sociala sidor som Myspace och liknande ”communities” inte är en ersättning för ”riktiga” hemsidor, inte minst för en mer personlig presentationer av verksamheter. Däremot har jag kommit att uppskatta den sociala aspekten av platser som Facebook, och insett den enorma potential att nå ut med information till många människor som erbjuds. Inte minst som ett intressantare och mer tilltalande alternativ till ”betalsök” som jag haft duster med tidigare i år.

4 svar på “Bloggen nu integrerad med dedikerad FB-sida”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *