Live After Death

Andra sittningen på det pilligaste arbetet på länge. Jag gör sällan exakta avbildningar av redan färdiga motiv, men ibland utmanar jag mig själv med  knepiga motiv. Det som gör en reproduktion av exempelvis metal-skivomslag från åttiotalet som denna live-klassiker från Iron Maiden riktigt klurigt, är det faktum att man som tatuerare varken kan maska sitt motiv eller gå över det mot slutet för att i efterhand lägga in högdagrar, ljus- och partkeleffekter. Det innebär att alla sådana detaljer behöver planeras in från början och utelämnas hela vägen genom projektet. Huvudet på skafft är det som gäller. Nästa sittning är det dags att avsluta projektet, med alla eldiga kontrastfärger i gult till rött.


Ett svar på “Live After Death”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *