Benjamins sydstatsvoodoo

Benjamnin pitchade ordet sydstatsvoodoo någon gång i våras. Jag var inte helt säker på hur jag själv skulle tolka det hela när jag gjorde min skiss i morse, men beslutade att det fick handla om ”snakedance” framför ett bål på en kryptkyrkogård. Jag hoppas vara klar, eller nära klar, efter nästa session.

Benjamin är vid det här laget en stamkund som snart har en hel ärm och hela bröstet gjort av mig. Jag skattar högt det förtroende han visar mig när han kommer till mig på förmiddagen utan att ha sett ens ett streck av vad jag planerat, slår sig ned och låter sig bli tecknad på, rakt ur mitt huvud. Många tack. Tack till alla andra också, som ger mig sådana friheter. Jag håller på att förbereda/skriva en artikel om just er dedikation.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *