Stängt i Gamlestan

Så är slutligen studion i Gamestan stängd och igenbommad. Det känns skönt att till slut kunna göra ett bokslut över den gamla lokalen och istället koncentrera verksamheten till vår mysiga och väldisponerade lokal inne i stan. Att ha två butikslokaler innebär dubbelt arbete i många avseenden. Med en dubbel uppsättning materiel och inköpta tjänster finns det dubbelt så många saker som kan krångla eller gå fel. Bredbandet strejkar – åk dit och fixa. Lysrören blinkar – åk dit och fixa. Posten har fastnat i sommarvikariernas käftar – åk dit och fixa. Alla bäckar små gör att det kostar mer tid än det smakar.

Anledningen till att vi ”sparade” vår gamla lokal över huvud taget var dels att det kändes som något av en chansning att slå upp den nya butiken, även om vi självklart trodde på upptåget. Den gamla studion var en back-up, i ett ormåde med en relativt låg kostnadsnivå. Dels plockade vi ju till slut in två nya medarbetare, istället för den enda det först var tänkt, så då fick inte alla plats i de nya lokalerna hur som helst.

Det har varit åtta välfyllda år i gamlestan, staplade på mina fem föregående år i Karlstad. Nu kör vi vidare på Kvarnbergsgatan där de första två åren gått parallellt med Gamlestan; dessa båda år har gått väldigt fort och det ska bli spännande att se var kommande år tar mig.

Tack alla kunder  från Brahegatan. Välkomna till Buzzstop 28 på Kvarnbegsgatan 14 .

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *