Tatueringar på teve igen

I morse var det så dags för SVT att behandla ämnet tatueringar. Detta med anledning av en nyligen utgiven bok om tatueringar, Bläck. Inslaget var föredömligt sansat med ett ovanligt bra urval av gäster och tatueringar som mer visar på konstnärliga arbeten än vanliga ”brukstatueringar”.

Inslaget följdes senare på förmiddagen av snillen som spekulerade på exakt samma gamla oinsatta sätt som sådana alltid gör. Tanken på att vara den enda som inte har tatueringar när man blir gammal, med den konstiga föreställningen att det skulle vara folks behov av att vara unika som är den främsta drivkraften bakom att de väljer att tatuera sig. En vanföreställning som nästan uteslutande innehas av folk som saknar tatueringar själva. En annan floskel som avhandlas är vikten av en tatuerings betydelse. Gäsp…

TV4 play erbjuder ett tidigare inslag apropå samma bok.

Ett annat inslag från TV4 väst apropå en utsällning i Trollhättan visar upp Marcus Flash i förbifarten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *