Ironi

Elvis PresleyMed tanke på vad jag skrev i gårdagens inlägg om att inte göra porträtt för ofta så kom det som en något ironisk överraskning när även ett av dagens arbeten visade sig vara ett porträtt. Till råga på allt upptäckte jag vid en närmre granskning av bokningsboken att jag har ytterligare två porträtt inbokade fram till nyår. Det betyder med andra ord att jag måste hålla inne med bokningar för porträtt, annars riskerar ju statistiken bli rubbad.

Jag har också med Fredriks hjälp uppdaterat fotot på gårdagens porträtt så man faktiskt kan se ut hur arbetet blev.

2 svar på “Ironi”

  1. Du skall inte hålla inne med några jobb för din egen statistiks skull, utan du skall helt enkelt hålla inne med just dom jobben för att du inte klarar av dom! Fruktansvärt dåligt Elvisporträtt, och liksom med ditt tidigare så tror du faktiskt att det är bra, vilket är ledsamt både för kunden och alla som faktiskt ser skillnaden! Sluta va så jävla besser och bitter och ha lite självinsikt!

  2. Hej Himmler,
    Du kan skicka dina kommentarer från en och samma avsändare. Eller är det en slump att det dyker upp 3 bittra kommentarer inom loppet av 45 minuter? Jag har valt att godkänna dina inlägg, ordet är ju fritt, men jag föredrar att folk anger riktiga namn och refererar till hemsidor med innehåll så att andra läsare kan följa resonemangen till sina ursprung. Jag tycker nog inte jag är så bitter och besser som du menar. Jag försöker skriva om sådant som jag uppfattar att det sällan reflekteras över. Sen behöver ju inte alla hålla med mig. Om du sen har några faktiska kommentarer kring mina jobb, så utveckla gärna dessa så jag förstår din kritik.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *