Sommarlista

Med start från och med midsommar i år och två månader framåt kommer jag att arbeta med kort framförhållning och ett flexibelt schema. Jag kommer veckovis att boka in nästkommande vecka, med de kunder som anmält intresse och som skrivit upp sig på min lista för ändamålet. Listan är i första hand öppen för kunder som har pågående projekt. Allt jag behöver ha är ert namn och telefonnummer. Om ni inte redan har skrivit upp er så kan ni göra det genom att maila mig eller besöka mig i studion. Jag har också upprättat en Facebookgrupp för er som är med där och enkelt vill få information om tillgängliga tider. Den hittar ni här.

Osbervera att gruppen på samma sätt i första hand är till för kunder med pågående projekt. Jag vill gärna ha era aktuella telefonnummer även om ni är med i gruppen så kom ihåg att anmäla er även till min telefonlista.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *