Avslutade och pågående

Från och med nu är jag tillbaks i Lilla Bommen som vanligt igen efter en månads arbete i Gamlestan med ett gästspel i mitten hos Marcus på Funnyfarm Tattoo (Tack så mycket Marcus för de trevliga dagarna). V. 12 kommer jag dock att gästa på Swahili Bobs i Stockholm och är fortfarande öppen för ytterligare någon enstaka bokning om det finns intresserade Stockholmare där ute.

Förra veckan arbetade jag endast tre dagar men han ändå avsluta ett par  jobb, starta något nytt och fortsätta på lite annat. Jag har mixtrat lite med bloggen och hittat något som jag tror gör visandet av bilder lite snabbare och bättre än förut. Om någon upplever problem med bildvisning här på bloggen i fortsättningen så tar jag tacksamt emot kommentarer om detta.

Jag testar också en plugin som tillåter läsare att betygsätta inlägg och kommentarer. Det är inte säkert jag behåller den här funktionen. Det beror helt enkelt på om någon använder den eller ej. Jag hoppas att tillägget ska ge mig underlag för att finslipa innehållet och göra bloggen (ännu) mer intressant för mina läsare. Vi får se om det gör någon skillnad. Uppmärksamma läsare har kanske också har noterat att man numera kan dela med sig av inlägg direkt till sociala nätverk som facebook o.dyl. genom att klicka på de små ikonerna längst ned i respektive inlägg. Sprid gärna ordet om ni tycker att något är värt att dela med sig av.

blogg_esme_1Esme kom in för att få sitt bröstmotiv avslutat. Tidigare inlägg finns bl.a. här.blogg_jennifer_1

Även Jennifer blev klar med sitt projekt. Mer om detta arbete bl.a. här.blogg_karpsol_1Andreas har en enda kortare sittning kvar nu, för lite enkel färgläggning.blogg_anneli_1Slutligen ett nytt motiv. Anneli hade beställt en blomsterdekoration för sin sida/höft. Liljor har varit i ropet ett tag nu, men jag varierar vanligt förekommande teman efter bästa förmåga, så att alla mina kunder ska få unika tatueringar, medan jag ändå försöker bibehålla en konsekvent linje i mina arbeten. Förhoppningsvis visar det sig i resultaten. Blommorna ska senare bli vita och rosa, medan bladornamentiken ska hållas grå och relativ enkel. Sidan är ett smärtsamt ställe att bli tatuerad på. Tyvärr orkade Anneli inte genom riktigt alla linjer, men det ger också en möjlighet att enkelt och i samma motiv notera skillnaden på skulpterade konturer och enkla tunna dito.

Jag har också uppdaterat något i mitt galleri på hemsidan.


2 svar på “Avslutade och pÃ¥gÃ¥ende”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *