Dagens två små nya


blogg1001291Tisdagar tillägnar jag ju numer nya tatueringar som jag planerar klara av på en och samma sittning. Nu blev ett av dagens projekt något större än så, fast i och med det också snyggare än om vi beslutat oss för att göra motivet mindre. Om man ska göra något på vaden så är det min fasta åsikt att man lika gärna kan fylla upp den med en gång. Andys Mexikoinspirerade skalle kommer göras klar i Maj som det ser ut nu.

 

 

 

 

blogg1001292Maria har jag tatuerat för längesedan, i Karlstad. Hon letade fatt på mig via internet för att göra en liten enkel hyllning till sitt barn. Marias referens var minnet av en tatuering som jag gjort på en annan kund när jag arbetade i Karlstad. Våra gemensamma ansträngningar för att minnas motivet resulterande i detta bulliga lilla hjärta på insidan av vänster underarm.

 

 

 

 

 

Jag passar också på att lägga ut några foton på nyligen avlutade jobb som förekommit tidigare här på bloggen.

BLOGG_REGNSKOG1

 

 

 

 

 

 

 

blogg_flamingo1

blogg1001311blogg1001312

 

 

 

 

 

 

 

blogg_mexpar7

 

 

 

 

 

 

 

blogg10011020

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *