Inplanerade gästspel 2010

Har bokat upp mig för att arbeta ett par veckor hos några vänner under 2010. Först blir det hos Funny Farm i Skövde under V.7, följt av en veckas jobb i Stockholm på Swahili Bobs i slutet av mars, närmare bestämt under V.12. Du som vill diskutera ett eventuellt motiv och en tidsbokning kan maila mig på adressen som finns på vår hemsida, eller lämna en kommentar med en kort beskrivning här i bloggen, till det här inlägget, så kontaktar jag dig tillbaks.

Kan mycket väl hända att jag gör något mer gästspel under 2010 om jag får erbjudanden. Ser fram mot att se mig om, ta intryck från kollegor och träffa nya kunder.

Ett svar på “Inplanerade gästspel 2010”

  1. jag är intresserad av en tid när du är hos Swahili bobs. något som matcher min swahili bob som du jobbar på just nu =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *