Dagens Skörd

Jag fortsätter lägga upp ”dagens rätt”. Hoppas verkligen hitta tid för att avsluta några av mina påbörjade skriverier snart. Har börjat plugga Italienska vid sidan av, så det finns ännu lite mindre tid till annat nu.

Hur som haver. Benjamin var idag inne och fortsatte sin ”Voodootrucker”. Vi satt några timmar och har nu endast en sittning kvar skule jag tro. För er som inte känner till the Voodootrucker rekommenderar jag ett besök på Deadbolts hemsida. Håller även på med ytterligare ett deadbolt-motiv för tillfället. Jag har foton även på detta, och hoppas lägga upp ”Swahili Bob” vilken dag som helst nu. Håll utkik.

BAkgrunden till lastbilsmotivet ska gå i en mörk men mot gult uppsprickande grön, dels för att smälta ihop med grönskan på Benjamins högra arm, men också för att skapa en rejäl kontrast till själva motivet. Jag har hittills medvetet undvikt att använda några som helst gröna för att den slutliga effekten ska bli så tryckande som möjligt.

Jag kan avrunda med att påminna om att Deadbolt spelar på Pluto i Stockholm Söndag 29/11. Köpenhamn och Oslo gästas av bandet 27/11, respektive 28/11.

 

voddotrucker_1

4 svar på “Dagens Skörd”

  1. Tante grazie Forss! Molto emozionante. … Haha… det går väl bra med Italienskan, men jag har bara tagit fyra lektioner än. Har serier åt dig när du kommer. Ditt motiv ligger i startgroparna. Ska plöja några Giallos under veckan som går nu. Ska bli mycket spännande. För er som undrar så ska Forss ägna en arm åt en fiktiv Giallo. Giallo betyder gul på italienska och betecknar också en bokgenre deckare/(mord-)mysterier som alltid hade gul pärm/rygg. Senare gav sig serietecknare och filmare på samma genre och man kallade det då fortfarande för Giallo. Bloggen kommer se mycket av Forss projekt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *