King Kong

Jag har många foton som väntar på att publiceras, men i väntan på att detta sker så lägger jag upp dagens projekt.. Marcus kontaktade mig för något halvår sedan angående ett motiv med King Kong i centrum. Utgångspunkten har hela tiden varit några gamla affischer från första filmen -33. När det blev dags att skissa frågade jag Marcus om han kunde tänka sig att förlägga handlingen några decennier tidigare och föreställa sig filmen som om den istället var en bok skriven av Jules Verne. Marcus fastnade för idé, jag skissade, och idag hade vi första sittningen. Motivet ska proppas av färg, och den enskilt största ljuskällan i motivet kommer vara den exploderande zeppelinare uppe i vänstra hörnet, med kallt kompletterande stadsljus underifrån.

kong1

kingkong4

6 svar på “King Kong”

  1. Fan vad trevligt att få se hur det artar sig, har faktiskt längtat efter att få se detta sen du berättade om motivet senaste sittningen. Exploderande zeppelinare, en förbannad apa och ett riktigt snyggt steam punk-stuk på alla mackapärer, det är ju svårslaget! Det här kommer bli riktigt mäktigt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *