Skylten är nere, länge leve skylten!

Igår plockade jag och Marika ned den gamla skylt som hängt utanför vår nya lokal. Balanserandes på en något kort stege i lutande kullerstensbacke var företaget en vådlig eskapad med risk för liv och lem. Men, som ni kan se: skylten är loss! Gamla skylten Den ska nu fraktas upp till Stockholm för att målas om av Von Sven, varpå den ska returneras i tid för montage innan den stora premiären. För er som inte redan visste det så öppnar vi en ny lokal i centrala Göteborg nu i höst; om allt går som det ska slår portarna upp den första november. Mer information om denna händelse kommer ni vad det lider hitta på vår hemsida. Den gamla studion kommer fortfarande vara kvar, och det är alltså inte frågan om ett byte av butik, eller start av en ny studio, utan helt enkelt fortfarande Buzzstop28, men nu med två fysiska lokaler. Vi söker även ytterligare en medarbetare. Om du är intresserad, eller känner någon som skulle kunna tänkas vara det så kan man läsa allt om vem vi söker i den här annonsen.

6 svar på “Skylten är nere, länge leve skylten!”

  1. och så får ni inte glömma att trycka upp kläder! jag tror att en människas snyggghet förbättras avsevärt med buzzstopkläder, och att bekämpa fulhet är ju en ädel sak.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *