WordPress krånglar för tillfället

Av någon anledning har WordPresseditorn jag använder oförklarligt börjat strula. Den vägrar uppfatta blankrader som just blankrader på samma sätt som den gjorde förut, vilket gör formateringen knasig. Har ett längre fotoinlägg med mycket intressant som väntar på publicering. Försöker uppdatera wordpressversionen jag använder, så förhoppningsvis kommer snart detta inlägg upp.
Tills vidare kan jag rekommendera senaste numret av Bodyfication, som faktiskt visat sig vara det enskilt bästa numret av någon svensk tatueringstidning någonsin. Jag ska ge mig på ett längre inlägg om magasinets innehåll när jag flyttat mig från min iPhone till en riktig dator.

2 svar på “WordPress krånglar för tillfället”

  1. Rekommendationen av Bodyfication kan väl inte bero på att du omnämns som en av Sveriges bästa tatuerare? 😉 Skämt åsido, jag tyckte också att numret var betydligt bättre än det första numret, som är det enda som jag har läst tidigare.

  2. Haha, undrade just när jag skulle få den kommentaren. Självklart är det så. Nej, men ärligt talat, så är det redaktionella innehållet av högre snitt än jag är van vid helt enkelt. Sen är där en hel del språkliga missar, men det kan jag ta mycket bättre än korkade intervjuer och oengagerade reportage.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *