5 år har gått sedan sist.

Jag funderar på att ta upp bloggen igen. Branschen har utvecklats och ställts på ända rejält under de 5 år som gått sedan jag senast skrev något här; intressanta iakttagelser har gjorts – analyser i mitt huvud kanske måste komma ut. Trampstamps har återuppstått om än på framsidan av kropparna, Sverige räknar yrkesverksamma tatuerare i tusentals och jag lämnade Buzzstop 28 efter mig redan för tre år sedan för att satsa på en ny privat studio  – Stormkungen – som kommer stå klar nu i höst/vinter. Jag var helt enkelt klar med att äga en vanlig studio, 0ch framför allt med att hantera personalfrågor och driva studio för andra medarbetare. Det gör nog andra bättre. Eller inte, vad vet jag. Studion finns kvar i sin härlighet och drivs numera ensamt av Marika med medarbetare.

Är orolig att framstå som allt för gnällig dock, nu när jag fyllt 40 år i livet och snart 20 som tatuerare. Mången redan småbittra tatuerare likt mig själv har blivit gubbgriniga och ganska tråkiga med åren. Jag försöker tänka på att inte bli sådan, även om världen och tiden gör det svårt. Allt färre människor läser texter som består av mer än 50 tecken, så en podcast eller videoblogg kanske är mer i tiden? Jag funderar på detta och återkommer. Sitter ändå smått rastlös i den härliga solen, på en överraskningsresa min flickvän unnade oss båda i och med att jag klev in den riktiga medelåldern förra veckan.

På att-göra-listan står bland annat att flytta alla inlägg från den här adressen och sammanfoga dessa med hemsidan jag nu för tiden kallar min. Den hittar ni på www.thatbathtubguy.com, där även all info om var jag arbetar för tillfället, aktuell kontaktinfo och  länkar till mina olika sociala media och arbetsfoton finns. Jag kommer nog vid tillfälle även göra en liten sammanfattning av de mest intressanta tatueringar som jag startat och avslutat under dessa de mörka åren av denna blogg som passerat senaste halvdecenniet. Det är ju trevligt att långt i efterhand kunna följa sin egen utveckling, om inte annat. Om du mot förmodan läst ända hit, grattis – du är en läsande människa. Eller AI.