Ryggfenix

Fenixrygg_21Det drar ihop sig. Det handlar om massiv och kompakt färgfyllning; inte något fuskande blekverk som kommer tyna bort till hälften inom fem år. Med tanke på det så går det relativt fort fram nu. Till hösten kommer vi vara klara, enligt planen.

Har dessutom uppdaterat galleriet på hemsidan med en hel del foton på färdiga motiv som endera blivit liggande, eller helt enkelt väntat på att fototillfälle ska dyka upp.


En av två cyklar

cykel1Jonas tycker mycket om cyklar och att cykla. Ett tag nu har han talat om sina önskade tatueringar, och efter att ha avslutat piratskeppen på hans vad ganska nyligen så har det alltså blivit hög tid att starta på något nytt. Så här ser det första emblemet ut efter sittning nummer ett.

Finn ett fel

”Heidi Hay är en av de skickligaste tatuerarna bland den kvinnliga befolkningen.”

Så lyder den inledande meningen i en artikel om just Heidi Hay i det senaste numret av Nordic Tattoo Mag, som också råkar vara ett nummer de vill ska vara en hyllning till alla kvinnor i branschen.

Så, hur fel kan det bli egentligen? Finn minst ett fel och kommentera gärna.

OBS! En ledtråd: Eventuella fel har INTE att göra med Heidis kompetens som tatuerare. Den torde vara odiskutabel, vilket också bevisas av artikelns bifogade foton på väldigt bra tatueringar utförda av just Heidi.