Gästar Stockholm i mars

I början av mars kommer jag att fara upp till huvudstaden för att hälsa på ett par vänner ur mitt kollegium. Om någon är intresserad av att boka en tid så är det bara att höra av sig med en kommentar här direkt på bloggen, eller via mail, facebook eller annan kontaktväg ni lyckas snoka reda på. Ni kan också nå mig genom att slå en signal till mig på studion. Mitt direktnummer är 031-7807 995. Om jag inte svarar på telefon, vilket jag sällan gör när jag sitter med en kund, går det bra att lämna ett meddelande eller ringa åter vid ett senare tillfälle.

Jag är i första hand ute efter mindre arbeten som jag kan planera och utföra på plats i Stockholm, eftersom jag redan har en större projektstart inbokad. Men vad du än har för idé, även stora saker, så skicka den till mig så ska jag utvärdera den och komma med ett svar. Väl mött!

Gästarbetare

För er som missat det så är den mycket talangfulla och trevliga Klara från Swahili Bobs hos oss den här veckan och arbetar. Hon är förvissa uppbokad redan, men om ni är intresserade av framtida verk från henne, så rekommenderar jag att ni besöker oss och tar ett snack med henne medan hon är här.

Sedan har jag äran att få meddela att Marcus Körling från Funny Farm kommer hit ännu en gång, nämligen veckan efter påsk, vilket är samma som sista veckan i April. Kontakta honom direkt via hans ordinarie kontaktuppgifter på hemsida och blogg (länkar finns här från min sida, se bland annat intervjun med honom).


Borta från studion och planerade gästarbeten i Stockholm och Malmö


Arbetsveckan som just inletts (26-30e Oktober är våra berörda öppettider) är jag borta från studion för att bland annat lansera ett nytt brädspel på en mässa i Tyskland. Jag är tillbaks som vanligt igen från och med tisdag 26/10.
Jag kommer också vara borta V.45. Jag gästarbetar då på Swahiili Bobs i Stockholm.
I början av nästa år, 17-21/1 2011 arbetar jag på Hjärtat av Guld i Malmö.
Den som är intresserad av att boka arbete under dessa perioder, i respektive stad, kan höra av sig, på valfritt sätt, då dessa tider faller utanför mitt vanliga bokningssystem.


Gästandet på Swahili Bobs över för den här gången.

Jag tackar alla ödmjuka och givmilda personer på Swahili Bobs i Stockholm för att de ville ha mig och ser fram mot att komma tillbaks och arbeta där igen någon gång inom en inte allt för avlägsen framtid. Jag gjorde flera intressanta och roliga jobb under veckan, som ni kan se i de fem föregående inläggen. Jag saknar foton på Johans intrikata orkidé-motiv, och har inte kunnat läsa in fotona från dagens arbete. Dessa båda tatueringar kommer att dyka upp här på bloggen snart.

Gästar i Stockholm

Den här veckan arbetar jag hos Johan och de andra på Swahili Bobs i hufvudstaden.  Förhoppningsvis kommer jag göra/påbörja några sköna nya tatueringar, och avsluta ett par andra som påbörjats för länge sedan, i Göteborg. Om någon vill prata framtida tatueringar så är det bara att komma in och hälsa på, jag kommer arbeta mest hela tiden. Är tillbaks i studion i Lilla Bommen i Göteborg igen tisdagen 30/3.


Två veckor i Gamlestan, sedan gästjobb i Skövde.

Jag kommer byta plats med Marcus i två veckor, med början den här veckan. Ni finner mig då alltså i Gamlestan på Brahegatan 11. Antagligen kommer jag att ta med mig mitt direktnummer 031-7807 995 (eller lämna ett meddelande på min svarare där), och om inte annat så kan ni koppla er fram till Gamlestads-anknytningen via vårt vanliga nummer  031-7070 255.

Måndag 15/2 till Fredag 19/2 arbetar jag i Skövde på Funnyfarm Tattoo. Den som är intresserad av ett arbete när jag är där kan maila mig eller slå en signal. Adressen finns på vår hemsida. Alternativt kan ni lämna en kommentar här på bloggen så hör jag av mig.

Inplanerade gästspel 2010

Har bokat upp mig för att arbeta ett par veckor hos några vänner under 2010. Först blir det hos Funny Farm i Skövde under V.7, följt av en veckas jobb i Stockholm på Swahili Bobs i slutet av mars, närmare bestämt under V.12. Du som vill diskutera ett eventuellt motiv och en tidsbokning kan maila mig på adressen som finns på vår hemsida, eller lämna en kommentar med en kort beskrivning här i bloggen, till det här inlägget, så kontaktar jag dig tillbaks.

Kan mycket väl hända att jag gör något mer gästspel under 2010 om jag får erbjudanden. Ser fram mot att se mig om, ta intryck från kollegor och träffa nya kunder.