Tävling – Dagens Rebus. Vinn tatueringstid

Timmy fick en extra tatuering idag. Den som kan gissa vad tatueringen betyder bjuder jag på lite tatueringstid. jag börjar med en timmas gratis tid. För dramatikens skull lägger jag till en timmas tid i potten varje dag som går utan att någon gissar rätt.

Varje person får bara gissa en gång, så ha is i magen för att ha chans på fler gratis timmar, eller hugg rakt in och knip priset medan det finns kvar. Svar måste lämnas som kommentarer till det här inlägget.

Tävlingen är öppen i sju dagar. Om ingen gissat efter sju dagar då så bjuder jag Timmy på en timmas arbete nästa gång han kommer till mig.

Lycka till!

Benny var med på teve

Ernst och Martin-tatueringen var med på TV4s Cookalong med Tina Nordström. Man kan se spektaklet på TV4play – själva inslaget med Benny och tatueringarna ligger ungeför 17 minuter och 45 sekunder in i programmet. Ganska skoj.

Någon som känner för att bli lurad?

I brist på tid att skriva något innehållsrikt på bloggen då all fritid för tillfället går åt till iordningställandet av den nya lokalen så tipsar jag här om en mycket underlig historia från Indonesien. Tragiskt, men på samma gång fantastiskt underhållande. I anknytning till detta kan jag själv stoltserna med att till slut ha lurat på någon (närmare bestämt ”Larsa” från min första arbetsplats i branschen – Skin Deep Tattoo) mitt nu några år gamla projekt ”Den Stora Flykten från Nazi-sexlägret”. Tanken är att vi ska starta arbetet på Lars ena lår mot slutet av 2009. Så ni lite fega spekulanter som inte vågat slå till kan sluta fundera nu. Men misströsta ej – jag har fler intressanta idéer på lager som jag gärna delar med mig av.