T-shirtarna har kommit.

Kom till studion och köp. Mer info om dem finns i ett tidigare inlägg.

Eriks herr-modell har fått inverterade färger, dvs mörkt tryck på djupröd tishirt, pga att modellen som beställdes utgått.
Kartongen med Emils 3/4 ärms baseballmodell verkar inte ha levererats. Vi hoppas att denna dyker upp i studion snart.

Välkomna in och shoppa!

Gästarbetare

För er som missat det så är den mycket talangfulla och trevliga Klara från Swahili Bobs hos oss den här veckan och arbetar. Hon är förvissa uppbokad redan, men om ni är intresserade av framtida verk från henne, så rekommenderar jag att ni besöker oss och tar ett snack med henne medan hon är här.

Sedan har jag äran att få meddela att Marcus Körling från Funny Farm kommer hit ännu en gång, nämligen veckan efter påsk, vilket är samma som sista veckan i April. Kontakta honom direkt via hans ordinarie kontaktuppgifter på hemsida och blogg (länkar finns här från min sida, se bland annat intervjun med honom).


Stängt i Gamlestan

Så är slutligen studion i Gamestan stängd och igenbommad. Det känns skönt att till slut kunna göra ett bokslut över den gamla lokalen och istället koncentrera verksamheten till vår mysiga och väldisponerade lokal inne i stan. Att ha två butikslokaler innebär dubbelt arbete i många avseenden. Med en dubbel uppsättning materiel och inköpta tjänster finns det dubbelt så många saker som kan krångla eller gå fel. Bredbandet strejkar – åk dit och fixa. Lysrören blinkar – åk dit och fixa. Posten har fastnat i sommarvikariernas käftar – åk dit och fixa. Alla bäckar små gör att det kostar mer tid än det smakar.

Anledningen till att vi ”sparade” vår gamla lokal över huvud taget var dels att det kändes som något av en chansning att slå upp den nya butiken, även om vi självklart trodde på upptåget. Den gamla studion var en back-up, i ett ormåde med en relativt låg kostnadsnivå. Dels plockade vi ju till slut in två nya medarbetare, istället för den enda det först var tänkt, så då fick inte alla plats i de nya lokalerna hur som helst.

Det har varit åtta välfyllda år i gamlestan, staplade på mina fem föregående år i Karlstad. Nu kör vi vidare på Kvarnbergsgatan där de första två åren gått parallellt med Gamlestan; dessa båda år har gått väldigt fort och det ska bli spännande att se var kommande år tar mig.

Tack alla kunder  från Brahegatan. Välkomna till Buzzstop 28 på Kvarnbegsgatan 14 .

Tillbaks i (de nya) rutinerna

Efter vad somliga skulle kallat en period med normal arbetsmängd, men som jag kallar ”nästan semester”, är jag från och med idag tillbaks i studion enligt våra vanliga öppettider, tis-lör 11-18. Till förmån för en del icke tatueringsrelaterade sysselsättningar har bloggen varit passiv några veckor, men nu avser jag att åter ta tag i texter och foton.

Jag vill passa på att meddela för alla läsare att vi från och med en vecka från idag kommer upphöra med vår tatueringsverksamhet i de ursprungliga lokalerna i Gamlestan. Marcus flyttar ut för att förkovra sig runt om i världen, och vi passar på att röva tillbaks Emil som kommer börja i sitt alldeles egna rum inne på Kvarnbergsgatan 14. Den här infon har redan funnits en lång tid på vår hemsida, och det dyker inom kort upp mer att läsa om den här förändringen. Inte minst här på bloggen. Jag vill redan nu dock tacka Marcus för tiden med oss. Jag hoppas våra vägar korsas många gånger i våra respektive karriärer.

Sommarlista

Med start från och med midsommar i år och två månader framåt kommer jag att arbeta med kort framförhållning och ett flexibelt schema. Jag kommer veckovis att boka in nästkommande vecka, med de kunder som anmält intresse och som skrivit upp sig på min lista för ändamålet. Listan är i första hand öppen för kunder som har pågående projekt. Allt jag behöver ha är ert namn och telefonnummer. Om ni inte redan har skrivit upp er så kan ni göra det genom att maila mig eller besöka mig i studion. Jag har också upprättat en Facebookgrupp för er som är med där och enkelt vill få information om tillgängliga tider. Den hittar ni här.

Osbervera att gruppen på samma sätt i första hand är till för kunder med pågående projekt. Jag vill gärna ha era aktuella telefonnummer även om ni är med i gruppen så kom ihåg att anmäla er även till min telefonlista.

B28 Lilla Bommen ett år

Idag är det ett år sedan Buzzstop 28 slog upp dörrarna till ytterligare en lokal, på Kvarnbergsgatan 14 i Västra Nordstan. Samtidigt fick vi också våra två senaste medarbetare, Felicia och Marcus, som har varit flitiga och duktiga genom hela året som gått. Grattis Buzzstop 28, och tack till alla kunder och medarbetare!

Jag introducerar ett nytt bokningsförfarande

Snart, närmare bestämt i November, börjar jag boka för 2010. I samband med att jag åter öppnar för bokningar lanserar jag ett nytt system för hur jag i fortsättningen kommer hantera själva bokningsförfarandet/proceduren. Här kan ni läsa om hur jag tänkt att det ska fungera. Ni kan också läsa lite om bakgrunden till varför jag vill arbeta om mina rutiner.

Samma info kommer snart att finnas (i en något anpassad version) som en permanent sida här på bloggen för den som i framtiden vill veta hur jag går tillväga när jag hanterar önskemål om tatueringsprojekt.

För er som redan idag har påbörjat ett projekt hos mig så kommer det gå till så att jag ringer er när jag om ca en månad börjar boka tider igen. Jag håller som bäst på att inventera alla mina pågående projekt och har för avsikt att höra av mig till samtliga kunder. Jag kommer alltså till skillnad från tidigare år inte ta emot alla bokningar via besök och telefon den 1a November, utan under en period ringa runt och erbjuda tider. Ni slipper alltså köa eller sitta i telefon en hel dag. Påbörjade projekt har förtur, allt enligt mitt nya bokningssystem som ni alltså kan läsa er till nedan. Om ni ändå vill känna er garanterade att jag inte missar er och era tatueringar så rekommenderar jag att ni mailar mig på min vanliga adress, den som återfinns på hemsidan, och påpekar att ni är sugna på nya tider för era projekt. Skriv gärna ”Tidsbokning” i mailets rubrikrad. Inkludera för enkelhetens skull även gärna ett telefonnummer där jag kan nå er. Det här är extra viktigt för er som vet med er att ni nyligen har bytt kontaktuppgifter, och då i synnerhet telefonnummer.

Innan jag ger mig på att beskriva mitt nya system vill jag bara påpeka att detta alltså endast gäller mina bokningar och kunder. Mina kollegor fortsätter boka på samma sätt som de hittills gjort.

 

Bakgrund

I många år nu har jag använt mig av samma bokningssystem. I den mån man kan kalla det för ett system, vill säga. Det enda som egentligen varit systematiskt, är att jag aldrig bokat mig själv över ett nyår, för att sen öppna boken inför nästföljande år vid början av november. på så sätt har jag sett till att inte väntetiderna blivit extremt långa; ”extremt” som i årslånga. Ändå känns det ibland som att jag inte alltid kunnat erbjuda mina kunder de tider de behöver när de väl fått starta sina projekt. När de få initialt bokade sittningarnas väl genomförts har väntetiden för innevarande år redan avsevärt förlängts. Alternativt har jag hunnit stänga boken för att året redan är fullt. Det kan ju anses vara ett angeläget problem att ha extremt mycket att göra hela tiden, men det kan också vara påfrestande att avsluta mycket färre jobb än man påbörjar. Det blir ofta svårt att överblicka den totala arbetsbördan, och när intressanta projekt kontinuerligt dyker upp så letar jag kort och gott upp de första bästa luckorna i schemat och ser till att få starta dessa så snart jag kan. Det är enkelt att se att man med en sådan formel riskerar att hela tiden få längre väntetider med fler väntande klienter och haltande projekt. Om man då tillhör skaran människor som enkelt hanterar situationen genom att blunda, tappa bort alla listor och vägra svara på telefon och epost för att motverka, bota och/eller förneka eventuell stress, samt kontinuerligt avanmäla sitt intresse att arbeta med hänvisning till sjukdom eller plötsliga och oplanerade vändningar i sitt liv, ja då gör man helt enkelt så och ser således inga problem med det. Vi andra ser ju det problemet att en massa besvikna människor inte får tid eller möjlighet att avsluta de projekt som deras tatuerare åtagit sig att genomföra enligt förhoppningsvis sin bästa förmåga, ända fram till dess fulländning. För någon som jag, med hög arbetsmoral att svårt att säga nej, så blir resultatet många gånger övertid, helgarbete och ständigt pusslande av schemat för att optimera antalet klienter, i syfte att arbeta av sina väntelistor för att på så sätt möta allas önskemål att få fortsätta med sina tatueringar. Det håller, och har hållit länge nu, men i en högst medvetet ansträngning att förekomma den berömda väggen, undvika snöbollar av gigantiska proportioner samt försöka återerövra en liten del av min fritid, lanserar jag alltså från och med nästa månadsskifte ett nytt bokningssystem för mig och mina kunder.

 

Hur det har fungerat

När någon kommit in i studion för att tala med mig om en intressant tatuering och därefter beslutat sig för att de vill slå slag i saken så har jag oftast för stunden varit upptagen med att tatuera en sedan länge inbokad klient. För att inte gå miste om viktig tatueringstid, tappa rytmen och i processen göra sittningen obekväm för sittande kund brukade jag kort och gott leta upp första bästa lediga lucka i mitt schema, boka in det nya projektet (och kanske ett par ytterligare tider) och sen informerat aspiranten att vi vid ett senare tillfälle, närmre den faktiska tatueringstiden, bör ta kontakt igen så att vi kan diskutera motivet och dess detaljer. Det har helt enkelt inte funnits tid att gå och studera mitt arbetsschema ordentligt för att hitta en vettig tid att starta det nya projektet på. Resultatet har periodvis blivit att jag suttit med tre, kanske fyra stora projekt att påbörja på samma vecka. Ibland på samma sätt vecka efter vecka i en månad eller ännu längre. Vad kanske inte alla inser är hur mycket tid en seriös och engagerad tatuerare lägger på sina arbeten innan kunden väl sätter sig för att bli tatuerad. Beroende på exakt vad motivet för tatueringen består i och hur det ska se ut så kan man vara tvungen att eftersöka bakgrundsinformation, oftast i form av bildmaterial, men kanske också genom att läsa texter om ett ämne man inte tidigare varit insatt i. Någon annan gång behöver man se en film för att förstå de karaktärer man åtagit sig att tatuera. Det här var bara några få exempel. När man sen väl samlat all behövlig information så ska man komponera motivet i huvudet och oftast förbereda genom att skissa allt från ett utkast till ett i det närmaste klart motiv beroende på dels hur mycket kunden kräver att få se en förlaga, och dels hur mycket man själv måste studera/skissa ett visst motiv för att lära sig teckna något man tidigare aldrig haft anledning att återskapa. Ibland behöver man också brottas med själva stilen för en kunds önskemål.

Nåväl, när man alltså lyckats klämma in ett tiotal eller ännu fler stora nya projekt under en så kort period som kanske en månad, ja då vet man att man har att göra framöver. Andra perioder kanske man arbetar företrädelsevis med att fortsätta och avsluta tidigare påbörjade tatueringar varpå arbetstiderna blir något normaliserade i jämförelse med de mer hektiska perioderna. Perioderna är inte sällan cykliska. Exakt hur dessa cykler ser ut beror på respektive tatuerares sätt att boka. För mig uppstår ofta extrema belastningar när jag slutrligen öppnar min bokningsbok efter ett sedan länge fullbokat år, samt efter att folk avslutat sina semestrar, ety det är då dessa vill påbörja sina länge efterlängtade projekt. Sen finns det de där oförklarligt pressade perioderna som bara tycks uppstå av en slump. Åtminstone finner jag inte alltid en rimlig förklaring till varför vissa udda veckor eller månader är så mycket sämre planerade än andra. Inga andra än att jag själv varit dålig på att lägga mitt schema, mycket till följd av brist på ett väl fungerande system; ett system som sätts i relation till en ständigt ökande efterfrågan.

 

Hur det är tänkt att fungera

Mitt nya system har egentligen smygstartat sedan jag kom tillbaks från min sommarledighet i augusti. Men på riktigt kan man säga att jag börjar i och med att jag i November börjar boka för 2010. I all korthet så består systemet av ett mål och en metod, samt ett antal hjälpmedel för att se till att mål och metod följs.

Målet är kort och gott att inte påbörja fler stora projekt än jag kan (i betydelsen ”hinner”) avsluta och därmed hålla en konstant mängd projekt igång samtidigt och därmed hålla en i närmast möjliga mån konstant arbetsbelastning.

Metoden är enkelt nog att jag inte tar in fler projekt än jag avslutar. Det kan liknas vid den klassiska devisen vid fullsatta nattklubbar: ”En ut, en in”. Ett omedelbart resultat av detta är att kunder i fortsättningen kanske får vänta något längre innan de väl får starta ett projekt, men samtidigt att dessa när de väl påbörjat sin tatuering garanteras tider i konstant tempo tills dess att de avslutat sitt projekt. Jag tror att det kommer resultera i mindre frustration hos kunder som snabbt vill bli klara, samtidigt som jag inte tror att det gör någon skillnad i antalet faktiskt avslutade projekt för min del. Om något tror jag att det faktiskt kan resultera i fler till 100% färdigställda tatueringar, dessutom i högre takt. Men det återstår att se.

 

För att lyckas hålla detta enkla system och inte släppa på exercisen har jag alltså även tänkt ut ett par hjälpmedel för mig när jag väl schemalägger mitt arbete. Dessa hjälpmedel består av några enkla regler som jag och mina kunder behöver förhålla sig till:

Först och främst: jag tar aldrig in en bokning av ett nytt projekt direkt i studion eller över telefon. I övrigt är allt sig likt. Kunder kan kontakta mig genom besök i studion, telefon eller epost, för att diskutera ett arbete och jag kommer vara tillgänglig för detta på samma sätt som tidigare. Skillnaden ligger i att jag fortsättningsvis kommer börja med att ge svar på om jag överhuvudtaget är intresserad av arbetet, vilket jag oftast är. Jag får till övervägande del väldigt roliga och intressanta förfrågningar och känner mig nödgad att påpeka det här. Förutsatt att jag finner idén intressant på ett eller flera sätt så erbjuder jag den aspirerande klienten att lägga sitt projekt i mitt register över intressanta, mognande och kommande projekt. Detta register är ett enkelt, litet, anspråkslöst och idag närmast antikt kortregister; fullkomligt analogt utan konstiga elektroniska gimmickar och funktioner som jag annars är så svag för. I registret för jag namn, telefonnummer och all information som framkommit om det önskade motivet, såsom innehåll, form, stil, uttryck, placering, storlek etc. Denna information kan växa allt eftersom tiden fortskrider. Om en kund vill lägga till eller ändra något i sin idé så gör jag motsvarande förändringar på motsvarande kort. Till detta lägger jag ett datum om när förfrågan inkom. Jag vill dock påpeka att registret inte är en strikt väntelista där inkommandedatum avgör hur snart man kan få sin tatuering påbörjad. Datumet är där för att jag ska kunna hålla koll på ungefär hur länge projektet varit aktivt samt hur länge kunden i fråga väntat på en tid så att jag kan höra av mig med jämna mellanrum och stämma av att intresse fortfarande finns. När så ett eller flera pågående projekt avslutats och det är dags att boka in nya tatueringar tänker jag använda mig av mitt lilla register för att plocka fram några intressanta projekt som jag känner mig redo att påbörja. Berörd kund kontaktas då och erbjuds en startsittning (och eventeuellt ett par uppföljande sittningar om jag redan då öppnat min boningsbok för berörd period). Jag har också för avsikt att där och då lägga upp tatueringen som ett projekt med vissa uttalade mål som båda jag och kund försöker leva upp till. Bland annat kommer jag att ha funderat över den totala tidsåtgången för hela projektet så att vi kan lägga upp en realistisk tidsplan som passar kundens ekonomi, och som en konsekvens av detta instiftar ett ungefärligt slutdatum för hela projektet. I all korthet kan man säga att jag och kunden kommer överens om ungefär hur ofta/regelbundet kunden vill komma, hur länge kunden vill sitta varje gång och när vi planerar att vara helt klara.

Ett annat handgripligt verktyg jag kommer använda mig av är att jag endast startar större projekt på fredagar, och då endast med en kund/fredag. På så sätt vet jag att jag aldrig kommer drabbas av ”galna” veckor där jag behöver spendera all min tid utanför studion med att förbereda och teckna inför min tid i studion. Visst kan det varar svårt för en del att få loss särskilda dagar i veckan (från arbete, skola etc) men det är sällan omöjligt. Många andra instanser i samhället fungerar likadant; kunden/klienten får anpassa sig till de regler och möjligheter som ges av institutionen de vill unyttja/besöka. Jag ser egentligen inga riktiga problem med detta, och hoppas att mina kunder har förståelse för denna regel – att den finns där för att jag ska kunna ge 100% till alla kunder, under en lång tid framöver. Tillsammans letar vi upp en fredag som passar båda.

På samma sätt kommer jag endast utföra små arbeten som går att klara av på en sittning på tisdagar. Den här regeln, såväl som den ovan om att endast starta stora projekt på fredagar, finns för att jag hoppas få en mer regelbunden arbetsvecka och en mer strukturerad tillvaro, såväl på jobbet som utanför.

Jag bokar fortsättningsvis tre månader i stöten. Istället för att boka upp hela året som jag gjort tidigare kommer jag hålla kortare bokningsbok i fortsättningen. Dels vill jag kunna erbjuda mina ”aktiva” kunder sittningar med kortare väntetid, något av ett måste för att jag ska kunna boka som jag beskrivit ovan. Dels vill jag slippa planera mitt liv hela år i förväg. Tanken är att kunder när de väl startart sitt projekt garanteras regelbundna tider utan att de måste boka dem alla i förväg. Jag kommer alltså regelbundet fylla på en kunds bokningar enligt den plan vi tillsammans lagt upp i och med att vi startade projektet i fråga. Just antalet månader (tre) kan komma att ändras beroende på hur det väl det nya systemet fungerar, men principen kommer vara att alltid hålla en konstant tidsmängd uppbokad.

Under en övergångsperiod kommer jag försöka avsluta mina redan pågående projekt i högre takt än jag tar in nya jobb. På så sätt kommer jag förhoppningsvis snart ned i den mängd projekt som är rimlig för att hålla systemet konstant och kan arbeta efter devisen, ”ett projekt ut – ett projekt in”

 

Med mitt nya sätt att boka hoppas jag bland annat uppnå följande:

En mer välplanerad och förutsägbar arbetsbelastning.

Tydligare överblick över pågående projekt.

Kortare väntetider för kunder med ”aktiva” projekt.

Fler avslutade tatueringar.

En hållbar plan och metod för en fortsatt intressant karriär och utveckling.

 

Systemet i sammanfattning

Jag påbörjar inte fler projekt än jag hinner avsluta. Ett projekt ut – ett projekt in.

Jag tar emot och bokför önskemål och förfrågningar i ett register.

Om jag inte är intresserad meddelar jag detta omedelbart och för inte in projektet i mitt register.

Jag är lika tillgänglig för att diskutera motiv som tidigare, men bokar aldrig direkt i studion.

Istället hör jag av mig när en lucka och en möjlighet att påbörja tatueringen finns. Om kunden fortfarande är intresserad så bokar jag in henne eller honom enligt överenskommelse.

Nya projekt påbörjas enbart på fredagar.

Tatueringar som beräknas genomföras på en och samma sittning bokar jag på tisdagar.

Jag bokar mitt schema kontinuerligt tre månader framåt.

Påbörjade projekt fylls på med nya tider succesivt enligt överenskommen plan.

 

Mina ordinarie arbetstider är oförändrade, tis-lör 11-18. Telefon tas säkrast emot mellan 10-11. Andra tider svarar jag efter tillgänglighet. Mitt direktnummer är 031-7807 995. Man kan också ringa det vanliga studionumret 031-7070 255 och knappa sig fram i vårt talsvar.

Nu är ni alla varmt välkomna med era önskemål, gamla kunder som nya!

Talsvarssystemet till slut installerat

Nu har vårt talsvarssystem installerats och fungerar som det ska. I natt gör vi en smärre uppdatering för att minska ned talmaterialet så det går smidigare att nå dit man vill.

I all enkelhet går systemet ut på att man får göra ett av tre val. Först och främst kan den som vet vem hon eller han söker, välja att kopplas direkt till någon av våra medarbetare. De andra två valen är att kopplas till första bästa lediga tatuerare på endera studio.

Telefonnumret till Buzzstop 28 är alltså fortsättningsvis samma för båda lokaler, nämligen vårt första nummer: 031-7070 255.

Man kan också nå varje medarbetare på dennes direktnummer för att slippa knappa sig fram i talsvaret. När hemsidan framöver uppdateras kommer dessa nummer stå i respektive tatuerades presentation, men redan nu kan ni använda dessa enligt nedan:

Emil: 031-7807 993
Marcus: 031-7807 994
Erik: 031-7807 995
Marika: 031-7807 996
Felicia: 031-7807 997

Det främsta skälet till att vi skaffat det nya telefonsystemet är för att kunna ge aktuella kunder i studion bättre service, i form av färre småavbrott under deras sessioner. Därav kan det paradoxalt ibland möjligen bli svårare att nå fram till oss direkt via telefon. Å andra sidan gör våra individuella röstbrevlådor att det blir mycket smidigare för oss att höra av oss tillbaks när vi har gott om tid att ta hand om era ärenden. Vi tror att detta kommer bli bra för såväl våra kunder som oss.
Säkrast nås vi på telefon under timman som föregår vår öppningstid, d.v.s. mellan 10.00 och 11.00.

Effektivisering

Jag och Marika jobbar alltid på att skapa en bättre miljö i butikerna för såväl våra medarbetare som kunder Nu håller vi som bäst på att arbeta med att effektivisera våra arbetsflöden för att alla på studion ska kunna ge sina kunder ännu bättre service och uppmärksamhet än vi redan idag kan ge. Två stora förändringar i denna linje är på gång. Det första som händer är att vi redan nu i februari förlägger vår kontinuerliga lokalvård på en extern samarbetspartner. Det vill säga, på ren svenska, vi använder oss från och med tisdag av en städfirma för daglig rengöring av lokalerna, deras golv, ytor, toaletter etc. Genom att spara oss och våra medarbetare upp till en timmas arbetstid varje dag kommer vi kunna minska ned på eventuella försenade sessioner och därmed få ut mer effektiv tatueringstid.

Innan någon med tolkningssvårigheter och/eller attitydproblem 🙂 får för sig att lägga en sarkastisk kommentar angående ett tidigare inlägg som i förbifarten tog upp städning av lokaler, så vill jag påpeka att nämnda inlägg aldrig handlade om städning i sig. Det handlade de facto om att inte skaffa lärlingar för att slippa utföra sådant man inte själv vill göra. Det är inte samma sak som att vi tycker städning är den roligaste delen av våra arbetsdagar, och att vi inte instället skulle kunna utnytta den tid som åtgår till något som gagnar våra kunder bättre. Därför skaffar vi alltså nu denna tjänst. 

Nästa del i denna större framstöt av effektivisering är att inskaffa en IP-växel för vår telefoni. Vi undersöker i dagsläget förutsättningarna och kraven för en sådan lösning. Om allt går som det är tänkt så innebär det att vi återgår till ett telefonummer – som fungerar för båda butiker – men framför allt att samtliga medarbetare kommer ha sin egen anknytning med personlig röstbrevlåda som man redan vid kopplat samtal kan nå genom en klassisk talsvarsmeny (för person A tryck 1, för person B tryck 2, osv). Med denna telefonilösning kommer vi garanterat att kunna ge våra aktuella kunder, det vill säga de som vid ett givet tillfälle sitter i klientstolarna, bättre service, framför allt i form av färre korta och onödiga avbrott mitt i sessionen. Varje tatuerare kommer bara behöva tänka på att ansvara för de samtal som är ämnade för henne eller honom, vilket kommer minska antalet tillfällen vi svarar i telefon bara för att omedlebart lämna över luren till någon av våra kollegor. Vidare innebär personliga röstbrevlådor att det är enklare för var och en av oss att lämna samtal vidare till vår telefonsvarare då vi vet att ingen annan kommer lyssna av våra personliga meddelanden – något som annars lätt leder till att viktig information går miste eller förvanskas när den ska passeras från medarbetare till medarebetare.

Vi hoppas ni uppskattar att vi redan nu, och ännu mer så framöver, kommer kunna ge er bättre service än ni redan är vana vid.

Sist vill jag också använda ett av min kund Ralles favorituttryck, och säga att jag idag har förberett allt för ett ”Herrejösses”-inlägg med foton från nästan tre veckors jobb. Går allt som det ska dyker det inlägget upp redan imorgon. Missa inte det.